На 10-и септември, в 12:58 часа, ще ни срещне прегръдката на Пълнолунието в знак Риби, която ще се случи на 17 градуса в знака.

Година след година, ден след ден, стъпка след стъпка, животът ни красиво тече като филм пред големия екран и ни променя. Променяме се взаимно с него, като партньори в отборна игра, в която се разбираме, допълваме, учим и растем. Някъде като актьори, някога като сценаристи и често като зрители, сме тук и сега част и основа в личния ни процес на развитие и сбъдване. Предстои ни отново да влезем в големия киносалон, да се настаним удобно на комфортното си кресло и

да пуснем филма на живота си.

Първо бъдете зрители, като се опитате да напуснете ситуациитеq в които живота ви поставя и само наблюдавайте, без изводи и разсъждения. Вижте себе си. Какво избирате? С кого общувате? Какви планове имате? Какво ви радва и натъжава?

Сайтът на астролог Венета Матева

Пълнолунието е процес, в който двете небесни тела Луна и Слънце застават едно срещу друго. Тогава започва искрен, смислен и градивен разговор между тях. Тази среща настъпва всеки месец и винаги тя е различна от предходната. Те не си хабят времето и не повтарят темите, които обсъждат. Всеки път е нещо ново от което се изисква ревизия, поправка и напускане на навици, които безполезно запълват времето ни.

Сега е време да напуснем седалката си в зрителния салон и да се впишем на големия екран.

Бъдете сценаристи и актьори

и поемете отговорността да играете живота си с душа и сърце. Не по навик, с причина и защото така трябва. Правете своите съзнателни избори. Бъдете там, където искате и бъдете тези, които искате.

Това Пълнолуние се случва по оста Риби – Дева, която ще осмисли темите, свързани с емоционалния ни свят, интуиция, вярвания и реалните практични теми на Девата.

Процесът има приятелската подкрепа от планетата Уран. Тя с лекота и желание ще подкрепя нашия ревизиран нов филм, като смело ни дава сили да бъдем по-дръзки, свободни и различни. Може би е време да осъзнаем затворените врати пред себе си и да потърсим нови възможности. А тях винаги ги има. Отместете поглед, направете крачка и ще ги видите. Те са винаги близо до вас и е нужна само вяра, търпение и надежда. Нищо повече и нищо по-малко.

Вярвайте в себе си!

Взимайте решения смело и категорично! Не правете компромиси с желанието си да бъдете щастливи, защото щастието е избор и той е само наш. Оценете с малко повече егоизъм, това което правите. Дали то не е донякъде излишно за нас и дали няма да е по-добре да се освободим от излишните ангажименти, които е много възможно сами да сме поели, без особена необходимост. Нека тези дни помислим за нашия вътрешен свят с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина. Всеки жест, постъпка и показване на отношение сега ще бъде ключ към нови отворени врати и възможности.

Пълнолунието е

подходящо за започване на диети

и пречистване на организма в следващите 14 дни.

Това Пълнолуние ще бъде усетено най-много от родените на 9, 10 и 11 март, юни, септември и декември. Те ще изпитват най-голяма нужда от баланс между духовното и материалното. Помислете какво е дошло време да промените и действайте.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара