Плъх

Годината на прaceтo е изключително подходяща за Плъховете да довършат всяко ново начинание, в което са се втурнали през изминалата година.

Успехът на работа им е гарантиран, но само ако успеят да  преодолеят резкия спад в енергията, получен след началния ентусиазъм през предния период. Ако покажат силата на характера си и използват своята упоритост те ще успеят да покажат своето постоянство пред по-висшестоящите, което пък задължително ще ги дари със значителни финансови постъпления.

Ентусиазмът им за пътуване няма да стихне и през тази  година, а екскурзия до някое приятно, но тихо и класическо място е добра алтернатива за влагане на заслуженото допълнително заплащане.

В любовта не се препоръчва впускането в нови връзки, а напротив – Плъхът трябва да се опита да запази съществуващата и да я укрепи. Ще остане възнаграден накрая, тъй като постоянството винаги се от плаща в края на годината на Прасето.

Добре е Плъхът да се погрижи за дома си, но не с нови придобивки, а с укрепването на старите и направата на някой дребен ремонт, който ще направи жилището му по уютно и приветливо.

Годината на Прасето ще донесе много облаги на Плъха, но и ще му помогне да укрепи характера си и да израсне емоционално и психически.

 

Вол

Годината на Прасето изненадва Воловете със своята натовареност, но всъщност именно това я прави ползотворна и обогатяваща.

Трудолюбивостта и честолюбието на Вола ще бъдат забелязани на работа и е възможно много от родените под този знак да получат повишения и стабилни финансови постъпления.

Тези, които си търсят работа, могат да разчитат на помощ от познати при намирането на ново работно място, на което да покажат уникалните си способности.

Годината е изключително социална за всички Волове – това е година за наваксване с приятели, с които са се отдалечили отдавна, далечни роднини, а и намиране на нова любов. Разширяването на кръга от познати и приятели носи само полза на Воловете, но може да предизвика проблеми с половинките им.

Макар да не се очертават пътувания за Воловете през тази година, те ще бъдат достатъчно задоволени откъм събития наблизо. Препоръчва се да посветят свободното си време на някой интерес, който отдавна са планирали, но все не са успявали да захванат.

Годината на Прасето е посветена на израстването – и професионално, и личностно, затова съветът към Воловете за този период е да се стараят да извлекат максимално най- много неща от всяка ситуация и да обърнат внимание на придобиването на нови знания и компетенции, с които да започнат следващия цикъл на зодиака.

Тигър

Годината на Прасето е динамична, но въпреки това Тиг­рите ще имат възможност да си починат от жонглирането с много задачи през изминалата година и да се концентрират върху приоритетите си.

На работа ще получат заслужено признание, което ще доведе до стабилни финансови приходи.

Периодът е подходящ за закупуване на ново жилище и намиране на нова квартира в по-добър квартал, повишаване на жизнения стандарт – в крайна сметка това е, което очарова Тигрите.

В любовта всичко е наред, обвързаните Тигри най-сетне ще успеят да изгладят отношенията с половинките си и да се радват на безпроблемна връзка и взаимна отдаденост. Необвързаните Тигри трябва да преценят дали търсят връзка или кариерно израстване – вее пак годината на Прасето е за концентриране върху приоритетите и ако в началото й Ти­грите си поставят задачата да открият своята половинка, то това неизменно ще се случи.

Прекрасна година, изпълнена с хубави моменти и важна поука,  че Тигрите могат да постигнат всичко, и то с лекота!

Заек

Годината на Прасето също предвещава много успехи на  всички представители на знака Заек.

На работа всичко се случва с лекота и е възможно Зайците да получат още по-голямо увеличение на приходите.

Съветът към тях е да инвестират или отново в допълнително обучение, или в пътуване до по-далечна и екзотична дестинация, което да разшири хоризонтите им.

В любовно отношение на някои Зайци им предстои задълбочаване на отношенията с половинката, като годината е подходяща за сключване на годеж или брак.

Необвързаните Зайци ще се радват на много внимание и е почти сигурно, че в тази година ще срещнат специална половинка.

Тази година е изпълнена със събития – семейни празници, радостни поводи, свързани с приятели, пътувания по работа и за удоволствие.

Съветът към Зайците е да се наслаждават максимално на положителните преживявания, които годината им поднася, и да се заредят с много позитивни емоции.

Дракон

Годината на Прасето ще донесе на Драконите по много от всичко положително, което им е липсвало през изминалите години.

Каквото и да не са успели да свършват през годината на Кучето, през тази на Прасето то ще се случи лесно и Драконите няма да срещнат предизвикателства пред това да разгърнат потенциала си и да се покажат като най-добрите служители на работа.

Годината на Прасето е годината на шансовете – във всички аспекти на живота на Драконите ще изникват нови и нови перспективи и това ще кара представителите на този знак да се чувстват на върха на щастието.

Семейството и приятелите им ще ги изненадват с добри новини, очакват ги и много нови контакти и интересни хора,  с които да се срещнат. Препоръчително е да са максимално социални и общителни, защото всеки, когото опознаят през тази година, ще има своята роля в следващите етапи от живота им.

Годината е подходяща и за пътувания, приключения, за обвързаните Дракони – за брак или годеж, а за необвързаните –  за начало на нова прекрасна връзка, която само да ги накара да се чувстват по-добре.

Змия

Годината на Прасето не е от най-благодатните, но ще поднесе на Змията ценни уроци и ще я засипе с полезни поуки и нови знания.

За цялата година важи поговорката: „С питане и до Ца­риград се стига“. В тази година ще има много преломни мо­менти за Змиите, в които е важно те да не се хвърлят при­бързано, а да се допитат до свои авторитетни познати, които да им дадат съвет и насочат.

Годината е добра за пътувания и придобиване на нови знания и квалификации.

В личен план се очертава спокоен и ползотворен период, като близките на Змиите ще ги изненадват непрекъснато. Възможно е завръщането на някои стари приятели, които този път ще останат за по-дълго в живота на Змиите. Не е изключено някой от тези хора да бъде следващата половин­ка за самотно Змийско сърце.

Най-важното през годината за Змиите е да не губят самообладание и да помнят, че всичко може да се разреши с малко търпение и полезен съвет.

Кон

Годината на Прасето предоставя много възможности на Коня да блесне и да се покаже в най-добрата си възможна светлина.

През този период родените под знака на Коня ще кипят от енергия и увереност, което няма да остане незабелязано. В работата им предстоят много успехи и важни задачи, с които ще трябва да се нагърбят. Ако отговорностите им дой­дат твърде много, Конете трябва да знаят, че могат да раз­читат на своите приятели и познати за подкрепа. В никакъв случай не бива да губят присъствие на духа, защото това е една от ключовите години в живота им.

Много от Конете ще намерят любовта през тази година в лицето на съвсем неочакван човек, с когото се познават от дълго време. Това поставя необвързаните Коне пред възможността най-накрая да положат началото на сериозна и ползотворна връзка. Колкото се отнася до обвързаните Коне, при тях всичко ще върви по мед и масло и дори няма да се усетят как в края на годината много от тях ще направят или ще получат предложение за брак.

Годината е подходяща за задълбаване в интересите си, а също и за започване на по-здравословен начин на живот Съветът към Конете е да опитат да прекратят някой cвой вреден навик, защото в годината на Прасето това ще бъде най-дълготрайно. Така че, Коне, хвърляйте алкохола и цигарите! Добре би било също да се занимават с повече спортни активности, с които да разпускат натрупаните стрес и напрежение в работа.

Коза

Годината на Прасето е период, в който много от представителите на знака Коза ще се почувстват свободни да изра­зят себе си в работата и личното си пространство. Комуни­кативните им умения ще се засилят, което ще им помогне да казват по-добре на хората от какво се нуждаят. Така по-лесно ще получават и това, което искат.

На работа ще съсредоточат енергията си върху изпълнение на задълженията си, ще бъдат много по-концентрирани и организирани, както и креативни. Всичко това ще им донесе прекрасни възможности за разгръщане на потенциала и повишение към средата на годината. Ще им бъде много по-лесно, ако се доверяват повече на колегите си и натоварят останалите с някои от своите задължения, с които смятат, че не могат Да се справят. Мултитаскингът не се препоръчва, защото това ще ги разсее и ще отвлече фокуса от главните им задачи.

В началото на годината Козите ще се нуждаят от подкрепата на близките си и ще я получат. За тези, които са обвързани, половинката ще бъде стабилна тяхна опора и ще ги поддържа, когато са готови да паднат или да се предадат. След преминаване на трудностите е препоръчително Козите да се отблагодарят на човека, който е направил толкова много за тях. Годината е подходяща да си организират пътуване извън страната и да поприключенстват. Всяко ново изживяване ще се отразява положително на връзката им, като ще я заздрави и направи по-устойчива и сериозна.

Необвързаните Кози ще са във вихъра си, нивата им на страст са високи и това е перфектният момент да си намерят партньор. Всякакви връзки, започнати през този период, ще са скоростни, но краткотрайни.

Маймуна

През годината на Прасето Маймуните ги очакват много изненади, както и връщане към някои лични интереси, кои­то може да са поизоставили, но не и забравили.

Много Маймуни ще решат да развият уменията си в сфе­рата на недвижимите имоти и дори за някои това може да се окаже успешен старт на нов бизнес или смяна на работното място.

Също така ще успеят да решат отдавна отлаган проблем, свързан с жилището им, като или ще се преместят да живеят някъде другаде, или най-накрая ще си закупят свой собствен дом. Годината е благоприятна за свършването и на двете.

Също така на представителите на зодията се препоръчва да се отпуснат и да оставят нещата около тях да се случват от само себе си. Хубаво е да организират пътуване до непознато и интересно място, на което да научат нови неща.

Може да вземат половинката със себе си, ако са обвързани, защото това е година, в която връзката им ще бележи прогрес и дори може да завърши за някои Маймуни със задаването или получаването на големия въпрос. Всяко време, прекарано с партньора им през тази година, ще им носи само ползи занапред.

На лош късмет е да прекратяват връзката си в този период, защото Прасето може да бъде отмъстително и дълго време Маймуните да не успеят да намерят своята половинка.

За необвързаните Маймуни годината ще е интересна, като някои от тях ще трябва да проявят повече смелост и упоритост, за да получат това, което искат.

Петел

Тази година ще бъде още по-объркваща за Петлите от предишната. Може да си задават повече въпроси от обичайното като ще се наложи да се изправят пред някои трудни избори, които да объркат плановете им в дългосрочна перспектива.

В работен план годината е бавна, повечето представите­ли на знака ще се занимават с повече повтарящи се задачи, отколкото с новости. И тъй като правят само скучни и лесни неща, ще имат повече енергия да се справят с трудностите, когато се появят. Препоръчва се на Петлите да отделят повече време за разговори с шефовете си, ако искат да бъдат забелязани и да просперират по професионалната стълба. Ако това стане, повечето Петли ще имат достатъчно допълнителни финансови приходи, за да изплатят дълговете си, както и да покриват нуждите си. Трябва да бъдат реалисти по отношение на бюджета си. Ако ще харчат, трябва да се уверят, че е за подобряване на нещата, които вече имат, вместо да купуват вещи, които досега не са притежавали или не са им нужни.

Хората, родени под този знак, са ексцентрични, горди, уверени, понякога егоистични, интелигентни, работливи и обичат да се показват. Тези черти ще окажат влияние върху събитията в живота им през годината. За Петлите, които са имали проблеми във връзките си в миналото, това ще е моментът да ги коригират. Началото на годината е перфектно­то време да разрешат всички недоразумения в интимните си отношения. Дори и това да означава някои представители на знака да зарежат партньора си, ако нещата не вървят. За необвързаните ще е лесно да се срещат с нови хора, но ще трябва да си изяснят сериозно какво искат от евентуална връзка с потенциален партньор, когото са срещнали в края на миналата година. Изясняването на нуждите е от важно значение.

На много Петли ще им е трудно да се разбират с родни­ните си, затова трябва да поддържат връзките с приятелите си здрави.

Куче

Годината на Прасето е динамична за Кучетата. Тя им носи много нови преживявания и много от тях ще променят гледната си точка относно някои въпроси. Годината на Прасето е година на промяна и просперитет, но и в същото време може да донесе на някои от представителите на зодия Куче неприятности, ако не успеят да уловят правилния момент. За целта Кучетата трябва да са разсъдливи, но и да отсъждат и преценяват действията си бързо. Трябва да се доверят на шестото си чувство, което е силно развито като обонянието на животното, което представлява знака им.

По природа Кучетата са хора, които могат да постигнат всичко, което си наумят. В работата ще бъдат упорити и ще могат да прескочат всяко препятствие, което се изпречи на пътя им.

В началото на годината ще бъдат изпълнени с много енергия и много от тях ще имат чувството, че ще могат да превземат света. Увереността е ключът към всичко в работата им през тази година и колкото по-уверени са, толкова по-вероятно е да бъдат забелязани от шефовете си. Но не трябва да забравят да работят и върху целите си, ако искат да ги постигнат навреме. Ако са организирани, като цяло, ще постигнат много и в бизнеса си, ако имат такъв.

Трябва обаче да са много внимателни с финансите си, защото ако прекаляват с харчовете или даването на пари назаем на неподходящи хора, могат да се изправят пред неприятности.

Годината е много богата на романтични преживявания. Хората, които имат връзка, в началото на годината ще я направят много по-страстна и задълбочена. Някои дори могат да поискат да минат и на следващото ниво. Необвързани¬те представители на зодията ще се радват на много срещи и нови изживявания, като за някои е вероятно да се появи човек, който да ги укроти и да им покаже колко прекрасна сериозна връзка може да имат.

Прасе

Годината на Прасето ще бъде доста необичайна за много от представителите на този знак.

Почти всички Прасета ще проявяват нестандартно мислене на работа и ще се опитват да балансират между това, което са си наумили, и това, което могат да постигнат всъщност. Креативността им обаче ще им помогне да станат по-добри на работа и да се докажат като професионалисти в областта си.

Някои Прасета ще получат възможност за смяна на работната си позиция или за напълно нова професия. Препоръчително е да последват промяната, защото в своята година могат да постигнат абсолютно всичко, нужно е само да го пожелаят.

Във финансово отношение годината е щедра и много от Прасетата ще се радват на дребни допълнителни приходи, благодарение на които ще имат възможност да поглезят себе си и близките си.

Особено благодатна година за започване на нова връзка или брак. За връзките, в които и двамата партньори са Прасета, това е идеалният момент да помислят за деца и да започнат да кроят планове, защото през този период се случват чудеса.

Много добри новини и емоции очакват Прасетата от страна на близките им, като през цялата година ще бъдат канени на много тържества по случай прекрасни семейни поводи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара