През ноември 2015 година ще се наложи да свалите розовите очила и да слезете на земята. Месецът ще бъде успешен за онези, които знаят цената на парите и умеят да ги заработват. През този месец може да опитате да започнете свой собствен бизнес.

autumn-979667_640

В началото на ноември ви очаква динамичен период, възможна е поява на желание да направите нещо значително. Периодът е подходящ за смяна на местожителството.

Средата на месеца ще се окаже конфликтен период. По-добре е да избягвате споровете, за да не изгубите близки и приятели.

Краят на ноември ще донесе успех и признание на много талантливи хора, които са посветили живота си на творчеството. Това време е подходящо за подписване на нови договори и сключване на взаимно-изгодни бизнес споразумения.

За по-пълна информация

Програма за изготвяне на хороскопи

Овен

ovenВодени от желание да рискуват, Овните в този месец нерядко ще извършват непредсказуеми действия. Звездите съветват да не се увличате твърде много.

В началото на месеца представителите на зодия Овен ще бъдат много романтични и чувствени. Партньорите трудно ще устояват на техния напор и романът ще започне да се развива страстно и вълнуващо. Ако искате сериозни промени в своя живот се постарайте да се въоръжите с търпение. Сега е много важно за Овните да видят в своя партньор интересен събеседник, с когото имат много сходни възгледи и интереси.

Ноември е благоприятен период за решаване на служебни задачи, за постигане на поставените цели и за повишаване на личния авторитет пред ръководството. Към края на месеца могат да възникнат затруднения заради интриги, ще се появи и неразбирателство в партньорските взаимоотношения. В тази ситуация, планетите съветват да проявите спокойствие, издръжливост и да не рискувате, проблемите ще се решат от само себе си.

Обличайте се по-топло и се пазете от простуди. Избягвайте пикантна и мазна храна, хранете се с повече пресни плодове и зеленчуци. Полезни ще бъдат билковите чайове и чаша хубаво греяно вино вечер, преди лягане.

Телец

teletsПрез ноември Телците трябва да използват силите си за изпълнение на стари дела. Възможно е сега да се появи стремеж да промените света. Но все пак всичко започва от самия човек, възможно е например да смените имиджа си и да внесете известно разнообразие в живота си.

В средата на месеца при Телците ще се появи желание да флиртуват с представители на противоположния пол. Но ако имате постоянен партньор, рискувате да провалите тези отношения. Относно възпитанието на децата, добре е да се придържате към демократичните методи, само не изпадайте в крайности.

В края на есента Телците ще продължат по-рано започнатите дела и ще успеят да постигнат определени резултати при тях. Сега не трябва да взимате каквито и да било важни финансови решения. В службата могат да възникнат известни разногласия с  началниците.

За поддържане на организма на Телците в добра физическа форма ще помогнат умереното физическо натоварване, балансираното хранене, закаляването. Не трябва да преяждате, месото заменете с орехи и риба. За да не трупате излишни мазнини в организма, употребявайте повече продукти, съдържащи фибри: хляб, плодове, зеленчуци, трици.

Близнаци

bliznatsiАко през ноември 2015 г. Близнаците не мързелуват, ще успеят да постигнат много. Трябва да повишават своята квалификация и да бъдат точни. В края на месеца ги очакват интересни запознанства, срещи със стари приятели, активен социален живот, посещаване на мащабни мероприятия.

Този месец е благоприятен за решаване на битови въпроси, ремонт, благоустройство на дома и промяна на интериора. В битов план на Близнаците сега ще им се наложи да решават дела, които дълго са отлагали за по-късно.

Още в средата на месеца деловата им активност ще донесе първите плодове. Да не се страхуват да поемат допълнително натоварване, превъзходно ще се справят с всяка задача.

Йогата и заниманията със спорт ще помогнат на Близнаците да поддържат организма си във физически и емоционален баланс. В края на есента особено уязвима ще бъде пикочо-половата система, пазете се от простудни заболявания. Сега периодът е благоприятен за укрепване на имунитета и за лечение на ендокринната система.

Рак

rakНоември 2015 година ще бъде много активен и позитивен месец за Раците. Не стойте със скръстени ръце, предприемайте конкретни действия, ако искате да постигнете нещо.

Планетите предсказват, че през ноември Раците ще бъдат в романтично настроение. Личният им живот в този период ще прилича на препълнена чаша, в която ще бъдат в излишък всички чувства. Ще отдават предпочитание на вече установените отношения. Към края на месеца семейните отношения могат да бъдат засенчени от минали разногласия и обиди.

Не е изключено сега Раците да се решат на крачка, която ще измени кардинално тяхната по-нататъшна кариера. Относно служебните въпроси – Раците много трудно ще преодолеят бюрократичните спънки и психологическия дискомфорт. В тази ситуация ще им помогне единствено интуицията.

Съществува висок риск от инфекциозни заболявания. Не се увличайте по лекарствата, приемайте ги само в краен случай. Отдайте предпочитание на фитнес, водни процедури и имуномодулиращи програми.

Лъв

lionПрез ноември обстановката за Лъвовете ще бъде доста напрегната. Със завидна регулярност отново ще изплуват някои нерешени въпроси. Постарайте се да преживеете този неприятен период, запазете спокойствие и не се поддавайте на провокации. В средата на месеца личната инициатива на Лъвовете може да се натъкне на силно отхвърляне отстрани.

В личния живот в този период ще се случат сериозни промени. Ако вашите отношения отдавна не са добри, то си заслужава да се замислите за целесъобразността на тяхното продължаване.

Обстановката в службата за Лъвовете като цяло ще бъде много благоприятна. Ще успеете да постигнете страхотни резултати от групови занимания и организиране времето на колектива. Старайте се за не разгласявате своите планове, тогава всичко ще завърши благоприятно.

За да укрепят своя имунитет, Лъвовете трябва да включат в храненето си повече плодове, зеленчуци и сокове, а също и да употребяват храна богата на белтъчини. Обръщайте голямо внимание на качеството на употребяваните продукти за хранене,  храната трябва да бъде бързо и лесно усвояема.

Дева

devaПредвид някои обстоятелства, през ноември Девите ще се окажат пред сложен избор и ще бъдат принудени да се включат в някаква борба. В края на есента Девите не трябва да си уреждат важни срещи, да тръгват в командировка или да пътуват. Сега е най-доброто време да се заемете с допълнително образоване или повишаване на квалификацията.

През този месец любимият човек ще очаква от Девите комплименти и признания в любов. Звездите ви съветват да бъдете по-открити с партньора и да не се притеснявате да говорите за своите чувства. Прекарвайте повече време със семейството.

Избягвайте ненужните инциденти в службата. Не се включвайте в спречквания между колеги.  По отношение на финансите трябва да направите справка и точен разчет, не взимайте прибързани решения. Старайте се колкото е възможно да бъдете по-внимателни при оформянето на документи.

Заболявания на дихателната система могат да доведат до редица усложнения. За поддържане на физическия и емоционален тонус правете водни процедури и приемайте билкови отвари.

Везни

vezniПоложението на делата в службата ще се нуждаят от активизиране на творческите способности на Везните през ноември. В този месец при вас ще постъпи огромно количество нова информация, благодарение на която вие ще се обогатите със знания и ще разширите кръга на своите познанства. Това ще бъде особено актуално за първата половина на месеца.

За Везните ноември се явява благоприятен период за изразяване на любов и симпатии. Представителите на знака ще изпитват огромна радост от общуването с любимия човек. Звездите ви съветват максимално да използвате този месец за хармонизиране и укрепване на любовните отношения. През ноември Везните ще излъчват особена привлекателност. Представителите на противоположния пол с удоволствие ще ви отрупват с комплименти и подаръци.

В началото на месеца Везните могат да се увлекат по някакъв безперспективен проект. Сега звездите не ви препоръчват да се доверявате на своите емоции, най-добре е да следвате гласа на разума и да се придържате към реалистичния подход.

През ноември при Везните е възможно снижаване на общия тонус на организма, депресивно състояние. Не заостряйте своето внимание на тези симптоми, опитайте да използвате аромотерапия за възстановяване на силите. Ефирните масла ще ви помогнат да свалите напрежението.

Скорпион

scorpioВ края на есента за представителите на зодиакалния знак Скорпион са възможни много неочаквани обрати в делата. Не е изключено вие да бъдете принудени да отстоявате своята позиция пред ръководството на службата. В средата на ноември рискувате да пропуснете началото на нов, важен етап в своя живот. В този период ще ви се наложи да се борите за своето място под слънцето. Втората половина на месеца ще бъде богата на интересни, увлекателни пътувания. Изобщо ноември ще бъде запомнен от Скорпионите с проясняване на нееднозначните ситуации, най-накрая ще намерите отговор на стари въпроси.

Повишеното желание на Скорпионите към удоволствията и развлеченията през ноември може да нанесе съществен ущърб на семейния ви бюджет, затова управлението на финансите е по-добре да поверите на вашата половинка. Във възпитанието на подрастващото поколение важен ще бъде личният пример.  Постарайте се да намерите удобно време, за да покажете на дело на децата си как е нужно да се справят с домашните задължения.

Най-плодотворния период за работата на Скорпионите ще се окаже първата половина на ноември. Звездите ви съветват да не изпускате от внимание дори и най-незначителните дреболии. В последните десет дни на ноември на Скорпионите им предстоят увлекателни делови пътувания в които те ще успеят успешно на изявят своите организаторски качества.

Има вероятност да се простудите. Като профилактика правете гаргара с отвара от градински чай, лайка или солеви разтвори. Старайте се да контролирате своите емоции и да избягвате стресовите ситуации, защото те могат да доведат до рязко качване на кръвното налягане.

Стрелец

streletzПрез ноември Стрелците ще излъчват самоувереност и това ще покори околните. Най-важното сега е атмосферата у дома. При решаване на финансови въпроси се старайте да проявявате особена бдителност. За да избегнете скандалите и съдебните спорове навреме плащайте всички сметки и връщайте всичките си дългове.

Постарайте се да отворите в този месец сърцето си за щастието и любовта. Ноември е благоприятен за укрепване на отношенията с близките. Сега вие спокойно можете да разчитате на тях за помощ и подкрепа.

През ноември на Стрелците ще им се предостави уникална възможност да сменят сегашната си работа с по-високо платена или да започнат някакъв интересен проект. Звездите ви съветват да не се отказвате от този шанс. Възможно е в началото новата работа да ви стори доста трудна, но не се плашете – лесно ще се справите с всички трудности, които ще срещнете по пътя.

През ноември при Стрелците могат да възникнат проблеми със състоянието на пикочо-половата система. През този месец трябва да се борите със своята мнителност и безпочвени страхове. В средата на месеца се постарайте да намалите пътуванията си до минимум. Осигурете си здрав сън, а също включете в менюто си повече плодове и зеленчуци.

Козирог

kozirogПрез ноември Козирозите ще имат достатъчно сили и желание за начало на нов етап в своя живот. Дори и най-амбициозните планове могат да станат реалност. Ноември е добър период за покоряване на върхове, ще успеете да отстоите своите интереси практически във всякакви условия. Трудностите, независимо какви са, няма да ви уплашат.

В личния живот на Козирозите през ноември всичко ще се случва по най-добрия начин. Не е изключено съдбата да ви предостави „втори шанс“ за нещо. Сега трябва да изгладите отношенията с младото поколение. Постарайте се да им покажете, че вие сте способни да им бъдете добър приятел, а не само родител. Като цяло, положението на планетите в края на ноември предупреждават Козирозите за възможни разногласия и спорове с близки роднини.

През ноември, Козирозите ги очаква много плодотворен период, който си заслужава да бъде започнат с кариерни подвизи. Преди всичко, вие ще получите материално поощрение за вашите старания. Със семейния бюджет всичко ще бъде на ред, финансови проблеми в битов план не очаквайте. Важните покупки и оформянето на документи отложете за средата на ноември.

Края на есента особено внимание трябва да обърнете на обмяната на веществата. Не е изключено да се наложи рязко да намалите употребата на алкохол. Жените Козирози могат през този месец да се заемат със своята външност.

Водолей

vodoleiВ края на есента звездите съветват Водолеите да отделят голяма част от времето си за работа. Дори и да не искате доброволно да направите живота си по-динамичен, то събитията така или иначе ще се случат по този начин. През този месец околните ще бъдат с благосклонно отношение към Водолеите, затова те без особени усилия ще успеят да постигнат, в този период, до най-мащабните си цели.

В личния си живот Водолеите ще бъдат заети предимно с решаване на стари дела и конфликти. Най-ефективният способ да впрегнете вашата неизтощима енергия за мирни цели е да вдъхновите своите близки за съвместно изпълнение на битовите задачи. Сега не трябва да изяснявате отношенията си с любимия, защото емоциите в този период ще бъдат вашето слабо място. А в живота на онези Водолеи, които са в свободен статус, през ноември са възможни нови, интересни запознанства и романи.

Голяма е вероятността сега най-накрая да получите резултати по по-рано започнати дела. Ако дълго сте се трудили над някакви проекти, то сега ще берете плодовете на своите усилия. Ако говорим за финанси, то в началото на зимата, представителите на този зодиакален знак ще се почувстват свободни в материален план. При тях ще се появи възможност за допълнителна заработка.

През ноември за Водолеите ще бъде особено уязвима костната система, могат да се обострят проблеми със ставите, затова трябва от рано да се погрижите и да вземете профилактични мерки. От особено внимание обърнете на заболяванията, свързани с обмяната на веществата и ендокринната система.

Риби

ribiАко вие дълго време сте премисляли някакъв проект, то сега настъпва благоприятно време да го осъществите в действителност. Приятели и единомишленици ще ви помогнат да осъществите тези идеи. Като цяло през ноември в живота на Рибите може да настъпи съвсем неочакван обрат, по-скоро положителен.

Що се отнася до любовните отношения, то Рибите не трябва да поемат инициативата и не трябва на всяка цена да отстояват своето мнение по всеки въпрос. През настъпващия месец те могат лесно да се заплетат в своите преживявания и усещания, да се озоват в илюзии, затова не трябва да поемат отговорности през този период.

В края на есента Рибите ще изпълняват ролята на неформален лидер, участващ в оригинални проекти и предлагащ нови идеи. Този месец е благоприятен за решаване на набелязани дела, които още не сте успели да реализирате през тази година.

Последният месец на есента е много подходящ за нетрадиционно лечение. Сега за Рибите ще се появи шанс да победят хроничните болести.  За доброто самочувствие е изключително необходим пълноценния сън. Допълнителна подкрепа на организма ще окаже също и приемът на витамини. Ноември е благоприятен за провеждане на козметични процедури.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара