Avon връчи дарение в размер на 100 000 лв. на Фондация „Една от 8“ – партньор на кампанията „От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“. Сумата e набрана благодарение на обединените усилия на представители и клиенти на Avon, които за поредна година отварят сърцата си и подкрепят битката с рака на гърдата у нас.

Darenie_ot 100 000lv_Elizaveta_Korobchenko_Avon_Nana_Gladuish_EdnaOt8_low

Дарението ще финансира  програмата „Бъди до мен“, която през 2016 г. ще осигури: безплатни психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните близки; практическа и информационна подкрепа по време на лечението и във всеки един етап, в който е необходима; безплатни прегледи за рак на гърдата.

Усилията на „От любов към живота“ от стартирането й преди 14 години до този момент са насочени в посока повишаване на информираността относно рака на гърдата, осигуряване на прегледи и ранна диагностика, защото, открит навреме, ракът на гърдата е 100% лечим. През 2015 г. Avon насочи вниманието си към жените с рак на гърдата, като набира средства, за да подаде ръка на над 46 000 българки с това заболяване. Постигнатия успех кампанията дължи на своите представителите и клиенти, които целогодишно подкрепят каузата с покупка на благотворителен продукт от розовата серия на компанията, като 100% от печалбата от всеки артикул „От любов към живота“ се даряват за борбата срещу рака на гърдата. Така Компанията за жени дава възможност за всеки да прояви своята доброта и да променя света.

Izvestni_lichnosti_podkrepiha_sybitieto_low

До момента кампанията на Avon срещу рака на гърдата е дарила близо 1 400 000 лв. за апаратура и безплатни мамографски и ехографски прегледи и значително е помогнала да се повиши информираността по темата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара