Kangoo Jumps са обувки с прикрепен батутен механизъм, намаляват стреса върху ставите до 80% като същевременно имат много висока ефективност. Предпазват, всъщност и подсилват глезените, пищялите, коленете, долната част на гърба и гръбначния стълб. Те са създадени от канадски лекар Грегори Летхамп за рехабилитация на хора със спортни травми. И именно като такива през 1994г. са представени на Парижко изложение, след което швейцарският инжинер Денис Невил развива модела в комфортни спортни обувки.

С Kangoo Jumps тренировката е изключително ефективна, пълноценна и същевременно забавана. С Kangoo Jumps едновременно се забавлявате и тренирате цялото си тяло.

Научни изследвания, направени от НАСА, доказват, че упражнението отскок е най-ефикасното, ефективно и приятно упражнение, което някога е било измислено. Тези обувки имат основно предназначение – фитнес и забавление. Повечето хора се отказват от упражненията, тъй като след месец тренировка вече изпитват изтощение и скука. С Kangoo Jumps ще се забавлявате през цялото време. Всеки път тренироките са различни и приятни, а вие запазвате нивото на комфорт и след седмица – две ще забележите разлика, и положителната промяна в тялото ви.

Обувките Kangoo Jumps може да се използват по много различни начини – на закрито, на открито, върху различни повърхности, за джогинг, игри, бягане, аеробика, танцуване, за различни видове упражнения, така че трудно бихте се отегчили.

Те са подходящи за всички възрасти (от 6 до 90+), както и за различни нива на натоварване за хора със здравословни проблеми, но след предварителна консултация с техния лекар. Физиотерапевти препоръчват Kangoo Jumps за рехабилитация след свързани със спорт наранявания, а общо практикуващите лекари ги препоръчват при здравословни проблеми, като затлъстяване, депресия и други.

Забравете изтощителните диети! Подчертаваме важността на балансираното хранене и прибавяме удоволствието от упражнения към вашето ежедневие с Kangoo Jumps. Университетски проучвания показват ясно, че изразходвате много повече енергия или калории, като използвате Kangoo Jumps, в сравнение с обичайните спортни обувки. Но това само по себе не обяснява значителната загуба на тегло при хората, които са употребявали редовно Kangoo Jumps.

Тайната се крие в лимфната система. Лимфата е течност, която циркулира между нашите клетки, за да изнесе токсините от тялото ни и да бъде то здраво. Нашите тела съдържат четири пъти повече лимфна течност отколкото кръв. Лимфната система е част от имунната ни система, която не е помпа, като сърцето, за да се запази в обръщение. Тя зависи от нашите естествени движения. Ако ние не се движим достатъчно, токсините всъщност задръстват лимфната система и „тровят“ нашите клетки. В някои места на тялото лимфната течност всъщност кристализира в целулит, който всички ние знаем, че е трудно да се премахне. Лимфната система също „наблюдава“ нашия метаболизъм. С напредване на възрастта ние качваме килограми и ни е все по-трудно да ги свалим.

Изследванията показват, че нашият метаболизъм, степента, с която телата ни горят калории, намалява, когато лимфната ни система става по-малко ефективна. При редовно използване на Kangoo Jumps, нашият метаболизъм става все по-ефективен, в резултат на подобрен мускулен тонус и регулиране на теглото. В действителност ние всъщност повторно обучаваме всяка клетка да работи така, както когато сме били по-млади. След като ускорим метаболизма си, ще изгорим повече калории и няма да можем да възстановим килограми, ако продължаваме да използваме Kangoo Jumps.

Kangoo Jumps са много безопасни и лесни за използване. При децата с наднормено тегло те са идеален вариант за упражнение, което гори калории, тонизира всички мускули, увеличава тяхната ловкост и самочувствие, докато играят.

Важно е да практикувате спорта при лицензирани инструктури, защото те знаят какво да наблюдават в трениращите. Спрямо килограмите ви, се определят правилните Kangoo Jumps обувки. Горенето на калории е с 25% по-ефективно спрямо другите фитнес програми. Препоръчва се поне 3 пъти седмично да се тренира с Kangoo Jumps обувки.

Ефекти при тренировка с Kangoo Jumps обувки:

– Стяга и оформя тялото

– Отстранява целулита

– Спомага за изправяне на гръбначния стълб

– Заздравява гръбните мускули

– Чудесна тренировка за всички мускулни групи

– Натоварва цялото тяло, като набляга на корема, ханша, бедрата, а при работа с гири, оформя и ръцете.

Ползи за здравето:

– Защитеност на гръбнака и ставите.

– Подобряване на баланса и координацията.

– Намаление на времето за рехабилитация.

– Укрепване на кардиоваскуларната система до 15%.

– Укрепване на гръбнака и междупрешлените дискове.

– Растеж на гръбните мускули за много кратко време.

– Изгаряне на 25% повече калории в сравнение с други упражнения.

– Помага за поддържане правилна позиция на гръбнака.

– Натоварване на всички мускули на тялото.

– Създават се положителни емоции.

Експертите препоръчват:

– При травми и болки в гърба.

– При затлъстяване и наднормено тегло.

– При травми от спорт.

– При джогин, бягане и фитнес.

– При рехабилитация след операции.

– При липса на енергичност, дори лека форма на депресия.

– При системи за обучение на деца.

– При липса на физическа активност.

– При атлетически тренировки.

Можете да тренирате Kangoo Jumps в София – Спортна зала The Hall, „Младост“ 3, бул. „Александър Малинов“ 51, сграда Metro City, ет.+1,

тел. 0898916666

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара