Дифузерите за етерични масла на Етерим набират все повече популярност сред хората навсякъде поради огромните си предимства. Те работят чрез ултразвукова технология, която разпръсква студена пара, примесена етеричното масло. Етеричните масла помагат за релаксацията и здравето, защитават от комари, плесени и облекчават стреса!

Дифузерите за етерични масла на Етерим набират все повече популярност сред хората навсякъде поради огромните си предимства. Те работят чрез ултразвукова технология, която разпръсква студена пара, примесена етеричното масло. Етеричните масла помагат за релаксацията и здравето, защитават от комари, плесени и облекчават стреса!
Прочетете за многобройните ползи от етеричните масла и дифузерите на Етерим!

1. Безопасни аромати

За разлика от освежителите за въздух, които често могат да са токсични, дифузерите освобождават почистващи молекули във въздуха и го почистват.

2. Облекчаване на стреса

Няколко лабораторни проучвания потвърждават, че етеричните масла като лавандула, намаляват стреса и облекчават на тревожността при медицински пациенти. Предварителните проучвания също показват, че дифузерите за масло могат да помогнат за облекчаване на симптомите на депресия.

3. Подобрен сън

Етеричните масла имат релаксиращи свойства, които помагат за здрав и качествен сън. В дифузерите можете съчетавате различни етерични смеси, които да ви помогнат за максималната ви почивка.

4. Контрол на апетита

Ново изследване показва, че етерично масло от мента може да помогне за стопиране на апетита, като създава усещане за ситост. Доказано е също, че маслото от мента повишава енергията.

5. Убиване на бактерии и плесени

Когато етеричните масла се разпространяват във въздуха, те разграждат свободните радикали, които допринасят за растежа на вредни бактерии. Маслата от евкалипт, мащерка и чаено дърво са особено добри за тази цел. Етеричното масло също е много ефективно при борба с гъбични дрожди. Етеричните масла от бор и червена мащерка са най-добри за борба с мухъл.

6. Репелент против комари

Никой не обича комарите. Но често репелентите на пазара съдържат DEET – токсичен химикал, който може да бъде особено вреден за децата. Учените доказват, че дифузерите могат да се използват като безопасен и високоефективен репелент срещу комари. Доказано е също, че сместа с етерично масло от карамфил и етерично масло от лимонова трева отблъсква комарите.

7. Облекчаване на болката

Разпръскването на етерични масла във въздуха може да бъде ефективно средство за облекчаване на болката. Те могат да помогнат за вътрешно облекчаване на главоболие, претоварени мускули и възпалени стави.

8. Антивирусни ползи

Скорошно проучване доказа, че етеричното масло от звездовиден анасон унищожава вируса на херпес симплекс в затворени пространства със скорост от 99%.

9. Подобряват когнитивната функция

Разпръскването на етерични масла подобрява когнитивната функция. Много етерични масла имат адаптогенни качества, които ни успокояват и се борят срещу лошото настроние. Етеричните масла също ни помагат да се съсредоточим. Има и няколко етерични масла, за които е доказано, че помагат за балансиране на хормоните в тялото. При продължителна употреба могат да подобрят конгнитивната функция.

10. Спестяване на пари

Използването на дифузер ще ви помогне да спестите пари. Ако се използва с правилните етерични масла се превръща в антивирусно, отблъскващо насекоми и облекчаващо стреса решение, събрано в един продукт. Ако се чудите откъде можете да закупите качествени и достъпни дифузери, посетете сайта на Етерим.

Дифузерите за етерични масла Етерим са част от класацията на Buyoutside.com за най-добри дифузери на пазара.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара