Топъл, положителен и същевременно експресивен и интригуващ. Цветът за 2019 година на Pantone е комбинация от сочна мандарина с деликатна, мека праскова. Звучи апетитно и изглежда още по-вкусно в интериора!

Всяка година през декември Pantone ни представя нещо специално, очаквано с нетърпение от целия свят на модата и дизайна, както и от всички, които знаят, че цветовете имат значение. Този път институтът, специализиран в определянето на цветовите тенденции, се фокусира върху смел нюанс, който има за цел да ни напомни за истинския и автентичния свят, във времето, в което социалните медии и технологиите определят ритъма на живота. Природният, блестящ цвят ни позволява да общуваме с невероятната природа, скрита в дълбините на океаните, като в същото време се доближаваме до това, което виждаме на екраните на нашите смартфони и компютри.

За да ни помогне как да използваме коралите в ежедневието – при избора на гардероб или интериорен дизайн, Pantone подготви 5 цветни палитри, които представят най-доброто.  Сред тях се намират различни комбинации – от топли пастели, свързани със залеза (палитра Shimmering Sunset), чрез психеделични цветове (Trippy), до неутралните цветове на Земята, затоплени от корали (Focal Point). Вижте ги:

Trippy

Shimmering Sunset

Sympatico

Focal Point

Under the Sea

Cute Coral

Facebook Twitter Google+

0 Коментара