Спортна енергия, практичен футуризъм и звезден блясък са основните теми на H&M Studio за сезон есен/зима 2015. Палтата и якетата с двойни ципове вдъхват модерна свежест, докато блузите с поло яка са ключови за сезона, заедно с блестящите пуловери и вталените и разкроени панталони. Колекцията включва свободни модели за наслояване и вдъхва модерно мъжко излъчване.

H&M Studio AW15 ще бъде налична от 10-ти септември в 200 магазина по целия свят, както и онлайн. „Влюбена съм в усещането и енергията, които носи колекцията H&M Studio за сезон есен/зима 2015. Спортните връхни дрехи с ефектни ципове са перфектни за ежедневието, а блузите с висока поло яка са изключително подходящи за наслояване. Блестящите материи превръщат сезона в празник, без значение дали е ден или нощ“, споделя Ан-Софи Йохансон, креативен консултант в H&M.

Теми

Връхните дрехи с цип са водещи: практични палта от ватиран найлон и дълги жилетки, палта от камилска вълна или вълнени палта с цип подплата от найлон. – Плетивата са ключов фокус, особено пуловерите с обла яка и блузите в разнообразни модели.

Плетивата с лурекс блестящ ефект са подходящи както за през деня, така и за през нощта, докато пуловерите с ципове имат по-спортно излъчване.

Панталоните са или тесни и прави, или плавно се разкрояват, докато плетените клинове с ръбове придават атрактивност на визията.

Материите са разнообразни – блясък на ламинирана вълна на якета и поли, палта от изкуствена кожа, матирана вълна и блестящи блузи.

Футуристичен звезден блясък се появява като ефект при блузите от лурекс и роклите с дълъг ръкав и кръгли яки.

Визията е с множество слоеве, постигнати с дълги рокли, облечени върху подходящи панталони, или дълги асиметрични копринени блузи, комбинирани с плетива с обли яки.

Практичните модели подчертават мъжкото излъчване – ски гащеризони или фино плетени панталони.

Материи

Вълна, лурекс, найлон, кожа, велур, изкуствена кожа и коприна. ЦВЕТОВЕ Винено и ръждиво червено, тиквено оранжево, тъмно зелено, бежово, сив меланж, черно, бяло, златно, бронзово и сребърно.

Основни визии

Ватирани палта с цип, пуловери с обли яки, плетива от лурекс, прави и разкроени панталони, асиметрични блузи, топове от ламинирана вълна, гащеризон, палта от изкуствена кожа с цип.

Основни аксесоари

Практични каскети, лачени ботуши, шофьорски ръкавици, сандали с високи токове, носени с чорапи, „лунни“ ботуши, кръгли плетени яки, обемни чанти.

0 Коментара