Актрисата Ева Борисова от сериала „7 часа разлика” отвори новата си Къща за пълно преобразяване с изискано парти.

kushta bilalovpg

„В нова къща човек кани първо приятелите си. Тук сме само съмишленици, които вярваме, че няма нищо по-добро от интелигентната  промяна на човека, без операции и рискове”, каза  Ева. Амбициозната дама най-после събра под един покрив всичките си топ апарати, методи и програми. Звездните гости на Къщата веднага се почувстваха като у дома си. Авторката на „Сексът и комунизмът” Милена Фучеджиева се похвали, че вече е тренирала със специалната височинна маска в лагера на Ева „Смарт боди чейндж” на морето. За награда писателката получи първия ваучер за новия тренировъчен лагер Сити камп.

kushtata irina eva

Ирина Флорин  отново удиви присъстващите с перфектната си форма, постигната с култовата вакуумна Хипокси терапия. Копринената жена на българския поп изненада Ева със специален ключ. „Според мен това е първата къща за пълна промяна без операции в България. Редно е Ева да държи ключа от нея. А може би е и ключ към сърцето й,“ пошегува се Ирина.

Звездата Михаил Билалов и Ваня Николова, сценарист на най-новия български сериал „Връзки“, внимателно разгледаха космическите уреди за отслабване.

Половинката на Захари Бахаров Диана Алексиева се появи соло поради претрупаната професионална програма на звездата от „Игра на тронове”.

Игор Марковски отдели специално внимание на фотосите от изложбата „Надморска височина” на Людмила Капитанова. Дамата е спътничка на Ева по екстремните маршрути до базовия лагер под Еверест, до Мачу Пикчу, Килиманджаро и Антарктика. Специално изработен фотоколаж от техните общи приключения подари Люси на домакинята на Къщата.

Деница Бешлиева, собственичка на верига аптеки, светкавично закупи за своите служители първите 3 ваучера за новия Сити самп на Ева. Тайни кътчета в Южния парк ще са естественият декор на активната промяна на фармацевтите и на останалите почитатели на перфектната форма.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара