Persona ни предлага ново решение за стриите, фините линии и бръчки на лицето и шията, както и за упорития целулит, стягане на кожата на лицето и тялото.

Тайната е в комбинацията на две технологии – Venus Legacy и BioRePeel3, които работят заедно за бързи и ефективни резултати в борбата с несъвършенствата.


Препаратът за биоревитализация BioRePeelCl3 е двуфазен. Едната от фазите е хидрофилната, включва разнообразие от киселини, витамини, компоненти за лифтинг. От тях зависи задействането на репаративните процеси, които подобряват състоянието на кожата и  я подмладяват. Другата фаза – липофилната, се състои от активни вещества, отговарящи за овлажняването на кожата и възстановяването на хидролипидната бариера. Нейната задача се състои в това да осигури максимално дълбоко проникване на стимулиращите компоненти, да понижи загубата на влага, да възстанови защитните свойства на кожата.

Ефектът на биоревитализация се постига с това, че преди нанасянето върху кожата, двете фази на препарата са смесват и по-нататък работят едновременно, усилвайки взаимно ефекта си. При контакта на трихлороцетната киселина с кожата, тя активира процеса на денатуриране на протеините в най-горния, вроговяващ слой. В отговор се активира многостъпковата система на стресова реакция на кожата, при което се изработват фактори на растежа. Те стимулират пролиферацията на фибропластовете, запускат регенеративни процеси в тъканите, подобряват микроциркулацията.

Съчетанието на хидрокиселини в препарата BioRePeelCl3  осигурява ексфолиация и кератолично действие. Освен това, компонентите на средството притежават антиоксидантни свойства, изсветляват кожата, засилват изработването на колаген и еластин, хиалуронова киселина, намаляват образуването на бръчки.

Елементите на липофилната фаза създават микрофилм на повърхността на кожата, който помага тя да се възстанови и увлажни, а така също усилва проникването на активните компоненти от хидрофилната фаза.

Серията от препарати BioRePeelCl3 включва средства за лицето и тялото.

Синергичното взаимодействие между революционния продукт за биостимулация и ревитализация BioRePeel и Venus Legacy, съчетаващ мултиполярна радиочестота и пулсиращо електромагнитно поле, ще ви подготви за лятото по-скоро, отколкото предполагате.

Venus Legacy е апарат от последно поколение с патентованата му технология (MP)2 със синергична комбинация от мултиполярна радиочестота и пулсиращо електромагнитно поле. Подходящ  е за стягане на кожата и намаляване на бръчките.

Апликаторите 4D Body и 4D Face се характеризират с най-новата технология VariPulse™, което ги прави най-ефективни за оформяне контура на тялото и намаляване на целулита. Venu Legacy притежава FDA сертификат за третиране на фини линии и бръчки, подобряване на кръвообращението и редуциране на целулита.

Вижте още в сайта на Persona Health & Beauty

Facebook Twitter Google+

0 Коментара