ETAT PUR, най-младата марка в семейството на NAOS, посреща слънчевите дни и наближаващото лято с два нови продукта – Слънцезащитни минерални флуиди SPF 30 и SPF 50+. Те допълват със защита от слънчевите лъчи основната линия „Чиста грижа за кожата“, която осигурява чисти биомиметични формули за хигиена и хидратация в съвършена хармония с естествения състав на кожата.

Верни на концепцията си да предлагат гарантирано безопасна и оптимално ефикасна козметика, която дава на кожата точно това, от което се нуждае, ETAT PUR избира за слънцезащитата си изцяло минерални филтри, които отразяват UVA и UVB лъчите.

Минералните филтри са подходящи за всеки тип кожа, включително чувствителна и нетолерантна към химични филтри кожа.

Във формулите на ETAT PUR обаче няма да откриете характерните за минералната слънцезащита плътна и трудна за разнасяне текстура, бели следи и лепкаво усещане. Тези леки флуиди се нанасят с лекота, попиват мигновенно и образуват невидим защитен слой върху лицето за надеждна, водоустойчива, висока широкоспектърна защита от слънцето.

Растителните масла от ший и слънчоглед в състава омекотяват, подхранват и подсилват защитните функции на кожата. Прецизният накрайник на флакона позволява лесно локално нанасяне на продукта върху пигментни петна, белези и татуировки. Формулите на Слънцезащитните минерални флуиди SPF 30 и SPF 50+ се съчетават отлично в програма с другите продуктите на ETAT PUR, позволявайки множество персонализирани комбинации, изцяло съобразени с индивидуалните нужди на всяка кожа.

Всички продукти на ETAT PUR могат да бъдат открити в онлайн магазина на марката – etatpur.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара