На 30 април в 21:41 ще има слънчево затъмнение в Телец, което ще отвори пролетния коридор от затъмнения (30 април – 16 май 2022 г.). Тази седмица ще започнат много обществено значими събития, които ще се развиват през следващата година и половина. Те касаят материални въпроси, пари, имущество, както и лични ресурси – физическо здраве, имунитет.

На 27 април Венера се свързва с Нептун, на този ден реализмът и рутината ще изчезнат на заден план, отстъпвайки място на романтиката, любовта и творческото вдъхновение. Дори и най-трудният въпрос или ситуация ще вземе благоприятен обрат.

На 28 април Меркурий е в тригон с Плутон, разследванията и изследванията ще бъдат ефективни. Търсенето на допълнителни ресурси със сигурност ще доведе до успех. Изгубените неща ще бъдат намерени, дългове ще бъдат изплатени. Обстоятелствата насърчават вземането на мъдри бизнес решения. Можете да се научите на самодисциплина и как успешно да упражнявате лично влияние.

На 30 април Меркурий ще премине в знака на Близнаци, където има статут на контрол – транзитът ще помогне да се осъзнаят важни неща, истинските причини за случващото се. Хората ще бъдат по-спокойни относно големите промени, които ще настъпят през следващите две седмици.

ОВЕН

Тази седмица не е най-доброто време за започване на нови неща, но чудесен период за завършване на това, което вече не е забавно. След коридора на затъмнението животът ви ще се промени, така че трябва да се подготвите за нов период.

Вътрешният живот е в разгара си, интуицията се засилва, което помага да се получат отговори на най-сложните задачи, които преди са изглеждали нерешими. Не се изненадвайте от странен набор от обстоятелства, поредица от събития, в които няма логика.

ТЕЛЕЦ

Обстоятелствата от тази седмица ще предопределят следващите 6 месеца, в следващите дни ще се оформи енергийният фон на събитията.

Вечерта на 30 април е идеалният момент да запишете всичките си планове, желания, надежди и мечти.

Тази седмица ви открива страхотни перспективи за бъдещето. По-добре е да се въздържате от нови познанства, пътуванията може да са неуспешни. Съсредоточете се върху себе си и вътрешния си живот и обърнете внимание на съществуващите взаимоотношения.

БЛИЗНАЦИ

В деня на затъмнението вашият управител Меркурий влиза в знака на силата си – в Близнаци, така че можете да очаквате конструктивни трансформации в много области на живота.

Може да искате да се преместите в друга страна и да промените коренно живота си. Веднага след завършването на коридора на затъмненията ще можете безопасно да реализирате всичките си планове. В следващите шест месеца след затъмнението на 30 април ще имате късмет. Така че вземете сериозно това, което ви се случва през тази седмица.

РАК

Не е лесна седмица, съдбоносна, тъй като. във всяко затъмнение участва вашият владетел, Луната. Може би влошаване на благосъстоянието, лошо настроение, принудителна промяна на плановете.

Най-доброто, което можете да направите през следващата седмица, е да се отпуснете, да обърнете внимание на здравето си и, най-важното, да не бъдете нервни, да избягвате общуването с токсични хора. След края на коридора на затъмненията ще имате възможност да достигнете ново ниво на общуване в обществото, особено с чужденци.

ЛЪВ

Със сигурност ще се оправите, но тази седмица все пак ще ви поднесе тестове. Вашият управител е Слънцето, така че ще усетите слънчевото затъмнение на 30 април повече от всеки друг. Възможно е да има проблеми със сърдечно-съдовата система, да се появи слабост и нервност.

Това слънчево затъмнение ще отвори възможността за чести пътувания в чужбина. Ако работите с чуждестранни партньори – сътрудничеството ще бъде ползотворно, ще усетите резултата веднага след края на коридора на затъмненията.

ДЕВА

Има шанс да се сблъскате с агресия от страна на другите, така че се грижете за себе си, избягвайте екстремни ситуации, не реагирайте на провокации.

Благоприятен период за учене, работа, която изисква точност. Вашият управител Меркурий е в силен статус от 30 април, така че следващата седмица и по-следващата са идеални за интелектуална дейност. Отлично време за дълбок размисъл, сериозни професионални промени, преразглеждане на житейските цели.

ВЕЗНИ

В личните отношения всичко може да не се получи така, както бихте искали, не бива да възлагате големи надежди на партньор.

Време е да рационализирате живота си, да направите това, което сте отлагали дълго време, да планирате нещата за следващите 6 месеца. Добър период за подготовка за нов кръг в кариерата ви, можете да намерите опреснителни курсове и да правите планове за кариера. Продължете напред и бъдете по-смели, с малко усилия сега, много скоро ще можете да влезете в потока на късмета.

СКОРПИОН

Натоварена седмица, като целия коридор от затъмнения 30 април – 16 май 2022 г.

Внимавайте с фантазиите си, не трябва да бъдете в плен на оплакванията и негативните си спомени.

Може да искате да предявите претенции към партньора си или дори да напомните на бившите си близки за себе си. Малко вероятно е от това начинание да се случи нещо добро за психичното ви здраве. Някои хронични заболявания, особено свързани с метаболизма в организма, могат да се влошат.

СТРЕЛЕЦ

Седмица на откровения, намиране на смисъла на живота в служене на високи идеали. Скритата, истинска страна на човешкия живот се отваря пред вас. Може би ще се окажете отговорни за изпълнението на социална мисия, важен проект, публично събитие. Можете да се справите с всяка работа, така че поемете инициативата, бъдете активни във външния си живот.

Що се отнася до личния живот, семейните дела – доста благоприятни дни, можете да бъдете напълно спокойни.

КОЗИРОГ

Седмицата е наситена със събития, особено свързани с работа и документи. Ще има много срещи с различни хора. Най-засегнати са сферите на юриспруденцията, данъчното облагане и финансите.

В момента се полагат основи на взаимоотношения. Но бъдете изключително внимателни, когато вземате окончателно решение, тъй като след коридора на затъмненията, вашите приоритети може да се променят. Бъдете внимателни към детайлите, не бъдете мързеливи, в противен случай първоначално добрите планове могат да се разпаднат.

ВОДОЛЕЙ

Много разговори, кореспонденции, срещи с нови хора, които носят повече умора от истинския желан резултат.

Сега не е най-доброто време за планиране, по-добре е да се съсредоточите върху това, което имате в момента.

Седмицата е подходяща за конкретна работа, която вече е преминала етапа на подготовка, както и за социални дейности, международни отношения. Ако вече сте ангажирани в тези области, тогава повечето от плановете ще бъдат изпълнени.

РИБИ

Може да имате големи възходи и падения, но все пак седмицата е много интересна. В следващите дни можете да увеличите максимално изпълнението на много от вашите житейски програми, особено в професионалната сфера.

Освен това са заложени много събития, които допринасят за вашата популярност. Опитайте се да работите в екип, покажете активна социална позиция и след това шест месеца след 30 април ще бъдете в светлината на прожекторите. Емоционален период за сферата на личните взаимоотношения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара