Таблоидното телевизионно предаване „Папараци” стартира есенния сезон с ексклузивно интервю на своята нова водеща Венета Райкова. В неделя, 17 септември, точно в 22.00 ч. зрителите на bTV ще видят разтърсващата изповед на новото лице на предаването. Венета Райкова ще застане пред камерите на „Папараци”, за да разкаже за първи и за последен път за слабостите, страховете и емоционалните проблеми, през които преминава през последните две години. Емблематичната светска водеща ще разкрие в ефир своя „живот без грим и фотошоп”, в унисон с новото мото на „Папараци”. Зрителите ще разберат шокиращи факти и ще видят за първи път Венета уязвима и дълбоко емоционална.

Емблематичният почерк и енергията, с която Венета вече 20 години взема интервютата си, ще зададат изцяло нов тон на предаването и напълно ще преобразят провокативните истории и разследванията, които са запазена марка на шоуто.

Всяка неделя „Папараци” ще представя на зрителите две интервюта. В тях ще се разкриват неизвестни досега страни и тайни от личния живот на елита. Гости на тези интервюта ще бъдат едни от най-противоречивите, обсъждани или значими личности от родния хайлайф. Актуалност и пикантност ще бъдат акцентите в новия сезон на шоуто.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара