В седмицата преди празника на винарите и лозарите – Трифон Зарезан „Черешката на тортата“ ще накара нови пет звездни домакини да покажат най-доброто от себе си. За да  бъдат в тон с предстоящия празник, кулинарният гуру шеф Манчев им е приготвил специална и много интересна задача – да включат алкохол в едно от ястията си, създавайки повече от креативна рецепта.

Черешката на тортата

Начало на седмицата ще даде актьорът, превърнал се в любимец на зрителите с ролята на бизнесмена Емил от хитовата комедийна поредица на NOVA “All Inclusive” – Явор Борисов.

Явор Борисов

Актьорът, който е част от Сатиричния театър, ще успее да прикове вниманието със своя артистичен дух, но и използването на някои от „любимите“ продукти на шеф Манчев. Част от мъжката компания тази седмица ще бъде и журналистът и водещ на предавания за рок музика Васил Върбанов. В основата на менюто на сладкодумния домакин с широки познания ще бъде любопитството, което няма да остави останалите гости безразлични.

Васил Върбанов

Към звездния отбор в „Черешката на тортата“ ще се присъединят и три дами. Кралицата на здравословното джелато и кулинарен влогър Савина Николова ще покани останалите участници да се гмурнат в неподозирани кулинарни вкусове с креативни рецепти и първокласни хранителни продукти.

Савина Николова

Шампионката по художествена гимнастика Катрин Тасева също ще отвори сърцето и въображението си за зрителите. Грацията ще покаже дали може да борави еднакво добре с уредите в кухнята, както с тези на спортния терен и ще разкаже любопитни истории.

Катрин Тасева

Щипка артистичност и много старание ще вложи актрисата, участвала в четвъртия сезон на „Като две капки вода“ – Джулия Бочева. По време на готвенето усмивката няма да слиза от лицето й, а менюто й ще бъде цветно.

Джулия Бочева

В кое ястие ще използва всеки един от домакините алкохол и какъв ще бъде той? Ще се харесат ли вкусовите комбинации на всички, как ще приемат гостите въпросите за интервю, кои ще се изчервят и какви трогателни истории ще бъдат разказани? Гледайте в „Черешката на тортата“ следващата седмица от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара