Интригуващи кулинарни предизвикателства и четири специални седмици с изненадващи участници ще видят зрителите в новите епизоди на „Черешката на тортата“ – от понеделник до петък, в 20:00 ч. по NOVA.

За първи път пред камерите на предаването кулинарни умения ще представи председател на Народното събрание. Зрителите ще видят още кулинарните предложения на почетни консули и професионални готвачи. Старт на новия сезон на култовия формат ще поставят част от смелите герои на най-екстремното риалити в българския телевизионен ефир – „Игри на волята“, броени дни преди форматът да се завърне с пълна сила по NOVA.

Първи в приключените сили ще премерят състезателката по петобой Зорница Стоилова, екстремната Михаела Тодорова, танцуващата душа на формата Мирела Илиева, финалистът Филип Атанасов и големият победител Алекса Ерски.

Какво се е променило за играчите една година след участието им в предаването и ще успеят ли да впечатлят шеф Манчев с кулинарни умения?  Какви ястия ще приготвят и ще бъдат ли повод за раздаване на ниски оценки, не пропускайте от понеделник по NOVA.

Във втората специална седмица на „Черешката на тортата“ зрителите ще готвят почетни консули. Дипломатите не само ще приготвят характерни блюда от страните, които представляват, но и ще разкажат интересни и вълнуващи истории. В третата седмица на любимото шоу за плакета в поредицата ще се борят участници, популярни със своята политическа дейност, включително

председател на Народното събрание.

Подобаващ завършек на специалните епизоди на „Черешката на тортата“ ще дадат професионални кулинари, които ще премерят сили в кухнята с уникални предложения и майсторско изпълнение. Каква ще бъде тежката дума на шеф Иван Манчев и кой ще си тръгне с плакета – зрителите ще научат от понеделник до петък от 20:00 ч. в „Черешката на тортата“.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара