Зоната на душа е една от основните в съвременната баня. Освен средство за поддържане на лична хигиена, душът е възможност за освежаване и релакс. Той е задължителен елемент за малката баня. Съвременните тенденции за организиране на банята са пространството да е в съзвучие с цялостния дизайн на дома. В зависимост от стила на живот и характера на дома, има избор на разнообразни решения за зоната на душа. Кое е важно, когато избираме душ? Надеждността и функционалността на смесителя, водната струя – как пада върху нашето тяло, отговаря ли на нашата естетика …

Елегантна душ колона е добро решение. Добре е да се прецени височината, как ще се позиционира. Има избор на по-малка или по-голяма душ пита. За удобство се окомплектова и с подвижна душ слушалка. Несъмнено удобство и по-голям комфорт носи и термостатичният смесител. Той подава водна струя с постоянна температура по наш избор.

Сред най-модерните съвременни решения за зоната на душа, в крак с тенденцията за минималистичен стил, са вградените елементи. Вграденият смесител може да е почти незабележим и да се позиционира на желаната височина. Питата може да бъде монтирана на стената или на тавана със съответното рамо. И при този вариант има избор за подвижен ръчен душ.

В навечерието на своя 100-годишен юбилей испанската компания Roca продължава да предлага на българския потребител продукти за обзавеждане на баня на специални, по-ниски цени. До 15 октомври са в сила специалните предложения на компанията за пространството на душа.

Сред тях са две термостатични душ колони. И при двете са налице функциите Quick Reaction® (постига перфектната температура за по-малко от 3 секунди и я поддържа постоянна), Safe Touch© (хромираното тяло на термостата не се загрява при експлоатация) и Security 380C (червен бутон, който не позволява неволно превишаване на температурата 380C).

Термостатичната колона Victoria-T e се предлага на цена 900 лв. с ДДС, което е с 36,54% по-ниска от нормалната.

Roca_Even-T

Термостатичната душ колона Even-T е с регулируема височина от 800 до 1200 mm и с голяма подвижна душ глава. Сега е с 15% по-евтина. Цената е 1160,76 лв. с ДДС.

За почитателите на изчистения и минималистичен дизайн до 15 декември 2016 г. Roca дава възможност за избор на два комплекта вградени смесители с аксесоари за душ. Комплектите включват вграден смесител за вана/душ от сериите Esmai или Victoria, извод за вода, рамо за душ, Rainsense душ глава Ø 200 мм, душ слушалка, държач и шлаух.

Roca_Esmai(1)

Комплектът за вграждане Esmai е с 16,37% по-ниска цена, 713 лв. с ДДС. Комплектът за вграждане Victoria e с 36,53% по-ниска цена, 500 лв. с ДДС.

Всички специални оферти за банята от Roca вижте ТУК.

Рока България има специални предложения и с родната марка Fayans, част от марките на Roca Group. От 15 септември 2016 комплект умивалк и моноблок Neo е на специална цена. Ако искате да видите как ще изглежда вашата нова баня от Roca, можете да посетите изложбения център Експо Баня София. Консултант-дизайнери ще ви представят всички специални предложения и ще ви помогнат да създадете ‎дизайна на вашата баня.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара