Риана представи на Нюйоркската седмица на модата първата си колекция, създадена съвместно с германската спортна марка „Пума“.

Колекцията Fenty Puma by Rihanna е почти изцяло в черно и бяло с „готически нюанси“. Вдъхновена е от японското улично облекло. Съвсем в стила на Риана в нея има и много кецове.

rihanna

Шоуто беше сред тъмни декори, наподобяващи на гора, с много огледала и дим.

Първите стъпки на барбадоската певица в модата бяха очаквани с голям интерес. Тя обяви договора си с „Пума“ през декември, но още през септември пусна модел спортни обувки, които предизвикаха сензация.

rihanna2

Преди ревюто Риана обясни какво я мотивира в модата: „Мисля, че дизайнерството е част от това да си творческа личност. Приятно ми е да творя, да давам израз на лудите идеи, които ми идват, чрез нещо, което хората могат да видят и което е осезаемо… Модата е едно от нещата, които ми се удават естествено“.

Сред публиката на представянето на колекцията на Риана бяха Ана Уинтур, дизайнерът Джереми Скот, супермоделите Джиджи Хадид и Наоми Кембъл, комикът Крис Рок, певците Ни-Йо и Пийт Уенц.

rihanna3

Шоуто беше излъчено и на страницата във Facebook на Риана и вече е гледано от близо 70 000 души. Вчера колекциите си в Ню Йорк представиха също Джейсън Ву, ТадашиШоджи, Ралф Лорън.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара