Да създаваш качествени слънчеви очила, които да изглеждат добре и да предпазват очите от вредните слънчеви лъчи е отдаденост. Да създаваш стилни модни аксесоари, без да правиш компромиси с качеството на всеки един детайл е съвършенство! Ние от KWIAT се стремим да ви предлагаме точно това – съвършенство под формата на слънчеви очила и диоптрични рамки.

Днес решихме да ви разкажем малко повече за любимите ни детайли в колекция слънчеви очила KWIAT, които правят нашите модели точно такива – съвършени!

Металните детайли като допълнителен акцент във визията

Класическите широки, овърсайзнати рамки, изработени от пластмаса са популярни от много години.

Но ние от KWIAT решихме да ви предложим нов прочит на тази абсолютна класика. Рамките отново са изработени от пластмаса, но този път залагаме на биоразградима пластмаса, изработена от 100% памук.

От нея сме изработили овърсайз рамки в правоъгълна форма с типичните за модела дебели дръжки. А като фин детайл към модела KWIAT Exclusive 9263 сме добавили метални, релефни плочки, разположени в предната част на очилата. За да можете лесно да комбинирате слънчевите си очила с бижутата и другите аксесоари от тоалета, сме подготвили за вас няколко различни разновидности на плочките – в класическо златно, в модерното розово злато, както и в универсалното черно.

На вас оставяме избора. Но защо да избирате, като можете да имате всички!

За него или за нея? И за двамата!

Унисекс моделите определено са трудни за създаване – да отговориш на исканията за стил, качество и визия на слънчеви очила на мъжете и жените едновременно граничи с невъзможното. Но екипът на KWIAT обича предизвикателствата. И това роди моделът KWIAT Regular 9623. Изработен в стил глазант, дръжките на очилата са директно прикрепени към стъклата, които са свързани в едно по цялата си дължина. Фините детайли и елементи в страничната и горна част, както и около носа са акцент, който деликатно ще подчертае контурите на лицето и ще оформи една завършена визия. Моделът се предлага в няколко разновидности цветове на стъклото и рамките – сиви стъкла със сребристи рамки, кафяви стъкла със златисти елементи или сиви стъкла с черни рамки.

Закачливият елемент от всяка визия

Изработен за дамите, които обичат различното, цветното и леко екстравагантното – моделът KWIAT Top models 9269 е точно за вас. Рамка, изработена от биоразградима пластика, обагрена във фините, полупрозрачни нюанси на жълто и розово са подредени в хармония, която пресъздава красотата на първите слънчеви лъчи. Плътната рамка е комбинирана с дебели жълти дръжки и стилни кафяви стъкла, които ефективно да блокират UV лъчите. Всичко друго, от което се нуждаете, е плаж и коктейл в ръка!

Блясъкът на KWIAT

За финал запазихме един от наистина любимите ни модели – KWIAT Regular 9591. Този чифт слънчеви очила изработихме с детайлен и акцентен мост между двете стъкла, а в страничната част на рамките деликатно скрихме бляскави частици, които фино да отразяват слънчевата светлина и да подчертаят вашия блясък. Моделът отново се предлага в няколко различни цветови комбинации – кафяви стъкла със златисти рамки, тип розово злато, сиви стъкла със сребристи рамки или кафяви стъкла с класически златисти рамки.

Вашият нов чифт слънчеви очила ви очаква на сайта kwiat.bg! Разгледайте и поръчайте лесно още днес!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара