На пазара на смартфони често чуваме израза „среден клас“ и първата ни асоциация е „посредственост“. HONOR е тук, за да преобърне представите ви за „среден клас“ смартфони. Тяхното предстоящо предложение – серията HONOR 90 – ще остави трайна следа в еволюцията на смартфоните.

Тук не става въпрос просто за добър маркетинг. Новата серия HONOR 90 предлага впечатляващи спецификации и иновативни характеристики, които имат потенциала да се превърнат в мощен катализатор на пазара на смартфони от среден клас. Компанията се амбицира да направи „обикновения“ смартфон „много, много по-добър“.

Независимо дали става въпрос за елегантния шик дизайн, камерата, управлявана от изкуствен интелект (AI), или изненадващо високата производителност, серията HONOR 90 е на път да докаже, че „среден клас“ вече не е равно на посредственост.

Смартфоните от среден клас, идеални за широк кръг потребители, са недооценените герои на технологичния свят. Те предлагат баланс между производителност и цена и предоставят множество предимства за достъпната си цена, особено амбициозните проекти като серията HONOR 90.

HONOR 90 наистина пренаписва правилата. Това е телефон, който е бъдещ лидер на пазара, а не просто част от „тълпата“. Все още събираме подробностите за устройството, но това, което знаем до момента, е достатъчно, за да разпали интереса ни.

На първо място е обещанието за ултра-ясна камера, което предполага камера, която заснема изображения с високи нива на детайлност. Независимо дали сте професионалист или просто човек, който обича да улавя съкровени моменти, това е характеристика, която със сигурност ще ви плени и очарова.

Освен яснотата, се очаква серията да превъзхожда и във фотографията с висок динамичен обхват (HDR). HDR е функция, която може значително да подобри качеството на вашите снимки чрез балансиране на светлите и тъмните области, изпъкването на повече детайли и изключително живите цветове. Това е особено полезно, когато снимате при трудни условия на осветление като залез или контражур например. Ако се справи с тези амбициозни функции, HONOR 90 ще се превърне в най-добрия приятел на фотографа.

Любителите на фотографията не обичат посредствената светлина. Заснемането на качествени снимки при слабо осветление е предизвикателство за всяка камера и обикновено това е област, в която телефоните от среден клас се затрудняват. От HONOR научихме за впечатляващите възможности на серията HONOR 90 при слаба светлина. Това значи, че можете да заснемате ясни, детайлни снимки дори в условия на недобро осветление – функция, която често е запазена само за смартфони от топ клас.

Въпреки че все още ни предстои сами да тестваме тези функции, очакването със сигурност е вълнуващо. Серията HONOR 90 притежава капацитета да утвърди нов стандарт за фотография при телефони от среден клас. Очаквайте повече информация в най-скоро време, докато продължаваме да разучаваме възможностите на този амбициозен нов телефон.

Въпреки че не можем да разкрием всичко в момента, нека просто кажем, че когато видите HONOR 90 за първи път, ще останете поразени от красотата му. HONOR са възприели нов подход към естетиката, което е довело до устройство с пленителен външен вид, който е едновременно познат и уникален, изтънчен и луксозен, без да е крещящ.

Вътрешната красота на серията HONOR 90 също е изумителна. От HONOR говорят за „предефиниране на производителността“ и от подробностите, които сме събрали досега, това не е никак преувеличено. Изглежда, че HONOR 90 е по-лек от очакваното и осигурява пъргаво, бързо и гладко изживяване, което бихте очаквали от устройство с доста по-висока цена.

Една от определящите характеристики на HONOR 90, която нямаме търпение да изпитаме напълно, е неговият дисплей. Въпреки че все още не сме го тествали от първа ръка, дадените обещания са меко казано вълнуващи.

От HONOR научихме за „дисплей с милиард цвята“ – функция, която обикновено е запазена за премиум смартфоните. Това предполага, че HONOR 90 ще може да показва широка гама от цветове… около милиард, за да бъдем по-точни. Ако това действително е така, потребителите могат да очакват резониращо, динамично изживяване с цветове като на живо и невероятни детайли. Независимо дали гледате видеоклипове, играете игри или просто сърфирате, това може коренно да промени визуално ви изживяване.

Вълнуващите характеристики на дисплея не свършват дотук. HONOR 90 привлича със своята честота на опресняване от 120Hz. Високите честоти на опресняване се превърнаха в желана характеристика в съвременните смартфони, защото това осигурява по-плавно скролиране, по-отчетливи изображения и по-отзивчиво изживяване. Честота на опресняване от 120Hz в телефон от среден клас за пореден път вдига очакванията за този клас устройства благодарение на HONOR.

Среден клас не означава посредствен! HONOR 90 несъмнено вдига нивото за средния клас смартфони и се очертава като устройство среден клас с характеристики на смартфони от висок клас. Въпреки че все още проучваме всичките тънкости на това мистериозно устройство, едно е ясно: HONOR 90 не е вашият обикновен смартфон от среден клас. Следете за повече информация, докато малко по малко разкриваме повече за това революционно устройство в близките дни.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара