Суичърите, наравно с мъжките тениски, се превърнаха в мъжката униформа на 21 век. Харесва ли ни? Определено да, защото и суичърите, и тениските са удобни, лесни за комбиниране, небрежни и по младежки свежи.

Разбира се, когато поводът го изисква, трябва да се слагат риза и панталони, но в непосредствените ни срещи и контакти с приятели, суичърът и тениската са незаменими.

И макар на пръв поглед да изглежда еднообразно едно такова мъжко облекло, има различни видове суичърти, като пет от тях са си извоювали правото да се наричат „Най-популярни“. Ето кои са:

Мъжки суичър с цип и качулка

Това е първото, което изниква в съзнанието ни при думата „суичър“ – връхната дреха с дълги ръкави, цип и качулка.

Такъв тип суичър може да е по-тънък, подходящ за хладен летен ден или толкова дебел, че да замести дори якето през зимата.

Можете да го носите навсякъде и по всяко време, но избягвайте да се появявате с него на работна среща, дори да е неформална.

Мъжки суичър с цип

Ако махнем качулката, която придава винаги тийнейджърски вид на всяка дреха, получаваме спретнат мъжки суичър, който може да варира от подходяща за спорт дреха до елегантна блуза, която да сложите върху ленена риза.

Става дума за мъжки суичър без цип, каквито са горнищата на анцузите. В зависимост от материята – с повече изкуствени нишки или от чист памук или вълна, този тип суичър може да ви служи вярно от спортната зала до ресторанта. Само избягвайте да седите с ръце в джобовете на този суичър, ако не сте футболен треньор.

Мъжки суичър с качулка и голям джоб, без цип

Този суичър крещи „Здравей, уикенд!“. Удобен, плътен и в най-различни цветове, той е незаменим, когато търсите удобство и добро настроение.

Суичърът с качулка се е носел предимно от работещите в студените нюйорски складове още през тридесетте години на 20в. В последното десетилетие на века суичърите вече са „официалната“ униформа на хип-хоп и рап изпълнителите. Цели прослойки от обществото я припознават като своя дреха и я използват като символ на бунта срещу нормите и правилата.

Сега, тридесет години по-късно, суичърът е „нормализиран“ и носенето му по никакъв начин не ви причислява към една или друга група, просто показва, че държите на удобството.

Суичър с качулка, без цип

Блуза с дълъг ръкав и качулка е пресечната точка между спортния и елегантния начин на обличане.

Ако смятате, че спортните екипи трябва да се носят само в залата, но все пак ви се иска да внесете малко свежа нотка в стила си, блуза с качулка, но без джобове или ципове е вашият начин да си кажете „карай по-полека днес“.

Стоят особено добре на широк гръб и рамене, така че не пропускайте тренировката, момчета, резултатът винаги си заслужава допълнителните усили.

Суичър с дълъг ръкав (мъжка блуза)

Понякога да носите дреха с качулка просто не е подходящо. Колкото и да неформален да е станал животът ни, все още има ситуации, в които на по-спортните дрехи не се гледа с добро око. Все пак поговорката „По дрехите посрещат, по ума изпращат“ е валидна и днес.

За такива ситуации горещо препоръчваме да изберете мъжка блуза с дълъг ръкав в един или два цвята, но без никакви допълнителни елементи като качулка, джобове или цип.

В по-студени дни този тип суичър може да се носи под сакото и да ви даде допълнителен комфорт и стил.

В сайта на Bolf ще откриете огромен избор от всякакви видове мъжки суичъри, така че лесно да разнообразите гардероба си.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара