фотограф ВАСИЛ ГЕРМАНОВ
стил СТОЯН АПОСТОЛОВ
грим ГЕРГАНА ПАЩРАПАНСКА
коса ПАРАШКЕВ ТОДОРОВ – ФИНЧИ
гардероб ALBELLA PRIVE
модели СИМОНА ТОДОРОВА и
ЕКАТЕРИНА ТОДОРОВА, Ивет Фешън

0 Коментара