фотограф ВЛАДО ВАСИЛЕВ
стил СТОЯН АПОСТОЛОВ
грим ГЕРГАНА ПАЩРАПАНСКА
коса СТОЯН КУНЕВ
модел ВЕЛИНА УЗУНОВА
локации HACIENDA BEACH-ЛОЗЕНЕЦ

0 Коментара