Всеки на този свят прави нещо без теб, любов моя…Да, бе. Тъжно, нали? Нека го избегнем, за да можем да си кажем: Този живот не ни е даден да се мъчим! Нека мислим по друг начин. Просто така, за да не скучаем. Нека просто така, за да пестим време, изберем най-лесния модел, нали, любов моя…

ПРАВИ НА ДРУГИТЕ ТОВА, КОЕТО ИСКАШ ТЕ ДА ПРАВЯТ НА ТЕБ!

Разбрахме ли се?

Започвам, скъпи.

АЗСЪМНАЙКРАСИВАТАЖЕНА. Аз съм порядъчна жена. Моят наръчник за живота е Библията. Моята песен е Песен на песните. Аз знам, че напоследък всичко е объркано. Мъжете се страхуват от истински жени. Жените се страхуват от истински мъже. Всеки се страхува от себе си. Дори от тази мисъл. Защото не знае как ще постъпи… Истински мъже почти няма. Истински жени – също! ПРАВИ НА ДРУГИТЕ ТОВА, КОЕТО ИСКАШ ДА НАПРАВЯТ НА ТЕБ! Толкова е лесно. Аз съм най-красивата жена. Аз съм най-порядъчната жена.

АЗ ТЕ ОБИЧАМ. АЗ ТИ ВЯРВАМ.

Защото не се учудвам, когато ми подаряваш цветя без причина, защото се радвам, когато ми забраняваш да си отварям сама вратата на таксито, когато ти си там, да сядам сама на стол в ресторанта, да избирам и да се лутам, докато избирам масата в бара, да вървя до теб, без да те държа под ръка, да стоя дори вкъщи негримирана. Аз съм най-красивата жена! Аз съм порядъчна жена. Аз съм твоята жена, скъпи. Аз искам три деца. От теб. Аз се възхищавам от успехите ти и ти го казвам. Възхитителен си, когато обявяваш, че аз съм твоята жена, защото винаги ми го показваш. Аз съм тържествена, когато моите приятелки те гледат особено.

Щастлива съм,когато виждам колко си доволен, когато мъжете извръщат глави след мен, докато ходя до теб.

Щастлива съм, когато изтънчеността ми те прави щастлив.

Щастлива съм, че не ми се месиш, когато избирам цвета на салфетките, докато подреждам масата за вечеря. Много съм развеселена, когато се смееш, докато аз се опитвам да псувам, докато гледам с теб футбол и се стремя да проумея какво е това корнър, тъч, фаул или засада, особено засада. Харесваш всички сака, които ти избирам. Не си лицемерен, когато ти кажа: виж какво красиво момиче. Много си щастлив, когато леко ме целуваш, за да ме събудиш сутрин, защото аз съм най-красивата жена, защото съм порядъчна жена…

Ти ми казваш, че съм по-красива от Невена Коканова и от твоите уста това звучи вярно. Казваш ми, че съм умна, докато аз се смятам само за забавна. Казваш ми, че вярваш в абсолютното щастие постоянно та вече и аз започвам да си мисля, че това е нещо толкова нормално.

Аз съм най-красивата жена, порядъчна жена. Моля те, не ми отнемай всичко това, знам, че няма, но не го прави. И ако все пак стане, направи го безболезнено и леко. Така все едно напускам този живот в съня си.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара