Истината е, че не съм лейди Чартърли. Ама само по документи, иначе имам цялата чуствителност и природа на благородничката с любовника. Поне си мисля, че тя изпитва същото каквото и аз. Особено, когато става дума за интимната част. И със сигурност очаквам да се държат с мен като с лейди…

Любовник или любовница звучи красиво, поне според мен.

Защото идва от любов. Съпруг или съпруга не, също приятел, гадже, мъжът до мен, сексуалният ми партньор – скука, а и не е в това въпросът. Всички те са били, са или ще бъдат любовници на някого в някакъв момент, защото правят любов. Простичко обяснение, но е желязно, не може да се отрече.

Хиляди пъти си задавам въпроса, а и със сигурност не само аз, защо на жените с много любовници не се гледа с добро око. Усетих го върху себе си. Не съм крила никога, че имам много голямо сърце и обичам тръпката. Предпочитам даже сама да си я създавам и си търся забавления, без ни най-малко да се страхувам, още по-малко да се срамувам. Да, ама всичките ми приятели и познати ме сочат с пръст, къде на шега, къде със завист, къде с възмущение, но най-често със страх. Жените се страхуват да не им отмъкна мъжете, а мъжете да не би да се влюбят в мен и аз да ги зарежа. Някои смятат, че им отнемам ролята, като започвам да флиртувам първа. Други директно бягат, защото не им трябва такава свободолюбива жена. А аз просто обичам да се закачам, да има страст, желание, гъдел от комплимента, от сексуалната зависимост, в която поставям любовниците си. Зависимост от мен, от моята красота, ум, прищевки. Това си е направо привилегия. Ще ви разкажа как го правя, а вие си решете дали не трябва да следвате примера ми…

Случва се първо с очите.

Винаги те са имали най-голямо значение. Обаче погледът си е природа, не се учи, а идва отвътре. Обичам да обичам с очи, те могат да ти кажат всичко, да те възбудят, да те обладаят и да те изоставят. Чувствам се 100 пъти по-добре, а съм го забелязала и в околните жени – когато някой ме наблюдава, докато се храня в ресторанта, гледа ме страстно, докато танцувам в бара или просто разменяме погледи в автобуса. Е, разбира се, трябва да е някой, когото харесвам, иначе е досадно. Малко е позьорско дори, но пък е забавно да се закачаш така.

Но влюбването от пръв поглед си е абсолютна реалност, никой да не смее да го отрича. Та така, фиксирам го с поглед и започвам да го гледам. Ако е много стреснат и не смее да ме заговори, правя го аз. Веднъж толкова изумих един тип с признанието, че прилича на Ван Гог, че щеше да си изтърве бутилката с бира.

Интересно ми е да говоря с мъжете.

Много от тях изобщо не очакват да водят откровен разговор с красива жена, която определено не крие, че ги харесва. Стряскат се и само някои по-самоуверени не губят самообладание и успяват да се насладят на разговора, а и на флирта.

Не разбирам какво лошо има в това, макар че, сигурна съм, че сега си представяте една разюздана кака с лачена пола и яркочервени устни, която върти очи в бара и се чуди кого да закачи на въдицата. Една приятелка ме заплаши, че нямало да излиза повече с мен, защото я било срам и защото не можело така да правя с мъжете. Според скромното ми мнение, а и според една нейна пиянска изповед, просто се ядосваше, че мъжете предпочитат мен. Може би смелостта е нещото, което липсва на жените. Страх ги е, че ще ги помислят за леки и непристойни, че те самите ще се почувстват зле и ще съжаляват за фриволното си поведение. Само в моментите, когато оплюват разюзданите си съпрузи, получават смелост свише и заплашват, че и те така щели да направят. А въпросът е наистина да изпитваш удоволствие, не да го правиш, защото така трябва или не трябва.

 Мога да бъда и само с един.

Имала съм и съпруг, и дългогодишен приятел, и то без изневери от моя страна. И тогава съм била щастлива, както и по времето, когато съм била сама и свободна. Спомням си как една от най-продължителните ми и смислени връзки започна като флирт-фантазия, инспириран от мен. Подарих си го за 8 март. Бях на ски с приятелки и мъжът, който ме ухажваше от известно време, реши да ме изненада и да ме посети. Беше довел и приятеля си, който също си падаше по мен. Случайно или не, вечерта преди да се появят, аз си представих как правя любов и с двамата. Та по случай женския празник реших да осъществя фантазията си. Получи се доста интересна ситуация, в която мъжете очакваха все пак да избера единия от двамата, но останаха изненадани. В крайна сметка живях 5 години с единия, а другият ми стана любовник веднага след като приключи връзката ни, но това е една друга тема. Та какво лошо има в реализирането на фантазиите?

Заради скрупулите и предразсъдъците и аз съм се чувствала зле понякога. Защото не винаги съм успявала да попадна на истински кавалер, който да оценява по достойнство желанието ми за флирт, секс и просто любов. Имала съм любовници, които след като се усетят каква ми е целта, съвсем преднамерено започват да се отнасят с мен като с курва. Защо това им се струва най-подходящият вариант си е техен проблем, те на мига биват дисквалифицирани. Имало е случаи, в които моето смело държание е смятано по-скоро за отчаян опит да си намеря мъж на всяка цена, да се оженя за него и да му народя куп дечица. Ах! Отдавна жените не зависят толкова от мъжете, че да не могат да се оправят и сами. Побеснявам от подобно отношение.

Какво пречи на сутринта да пием по кафе и да се порадваме на изгрева, а след това по живо, по здраво да се разделим? Защо всички си мислят, че умирам да ми се обадят на другия ден?

Жените също знаят как се борави с телефон. Слава богу, не всички смятат, че целта ми е да ги впримча за съпрузи и осеменители.

Имах и любовник, който сам ме избра.

Женен, но много красив и още по-умен. Направо неустоим. Имаше доста основателна причина никога да не изоставя жена си, затова директно ми каза, че ме желае ужасно, но може да е на разположение само от 2 до 4 следобед. Премерена любов. Опитах, защото го харесвах. Харесвах ума му, разговорите ни, начина, по който ме уважаваше и ценеше. Даже не толкова секса. Защо пък да не се възползвам? Жена му никога няма да разбере, той никога няма да я нарани. За разлика от моя съпруг, който спеше с всички останали, но не и с мен, този просто се наслаждаваше на живота с пълна сила. Да, моят любовник казваше, че нашето прекрасно изживяване не би трябвало да пречи на другата любов у дома. Но това съчетание го могат само силните характери. Другите рано или късно се провалят. Аз например не бих могла да бъда на негово място, защото съм прекалено откровена. Пък и защо ми трябва женен мъж. Има толкова неженени…

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара