VIVACOM ще бъде официален спонсор на ПФК „Левски”. Управителният съвет на телекома взе единодушно решение да подкрепи легендарния отбор в рамките на следващата календарна година. “Сините“ ще излязат с логото на VIVACOM на тениските още в утрешното дерби с Лудогорец. Повече детайли за спонсорския договор ще бъдат дадени през месец август.

Picture

Решението за спонсорство на ПФК „Левски“ е част от дългосрочната политиката на телекома активно да подкрепя българския спорт. VIVACOM и футболният клуб планират да реализират заедно редица интересни активности за феновете на най-обичания спорт в България. Като част от съвместното партньорство ще бъдат осъществени общи проекти във и извън рамките на терена, с фокус върху ползите от спорта и позитивните емоции, които той носи.

Развитието на младежта и спорта е една от основните посоки в социално-отговорната политика на VIVACOM през последните няколко години. Спортните достижения са едни от най-вълнуващите поводи за национална гордост и VIVACOM като единствения български телеком и занапред ще продължава да подкрепя българския спорт – както в името на спортните победи и достижения, така и за развитието на младежите и децата в България.

„Изключително съм щастлив, че VIVACOM ще подкрепи един от най-обичаните български клубове. Футболът събира хората, обединява ги, дава им повод да общуват по между си чрез споделените преживявания. Такава е и мисията на нашата компания – да осигуряваме възможност за комуникация, но чрез технологиите. Ето защо вярваме, че съвместното партньорство ще е полезно и за двете страни, ще ни обогати и развие и ще ни даде шанс заедно да реализираме интересни инициативи за всички почитатели на спорта“, сподели Александър Грънчаров – заместник-председател на Управителния съвет и Главен маркетинг директор на VIVACOM.

„За нас е чест, че VIVACOM става партньор на ПФК „Левски” в изпълнение на амбициозната ни програма да преследваме върха и да върнем позициите си на най-популярен и успешен клуб в последното десетилетие. Надявам се, че с нашето партньорство ще издигнем авторитета и на двете страни, така че да покорим всяка поставена пред нас цел и задача. Вярвам, че успехът ще е водещ в нашето партньорство”, заяви от своя страна изпълнителният директор на ПФК „Левски” Константин Баждеков.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара