Лятото е в разгара си и въобще дори не искаме да си помисляме за приключването му. Неизменно обаче това ще се случи. И ще го последва есента – величествената, топла, мека, чувствена и малко по-вгледана в себе си есен. Тя води със себе си по-лични и романтични изживявания, топли цветове и нюанси, приятни срещи сред горещи напитки и разбира се, нови модни тенденции. Модните къщи вече започнаха да показват своите есенно-зимни колекции и ние няма да закъснеем с нашите препоръки за есенни дамски бижута, които ще завършат и допълнят вашата визия.

Монограми

Големите златисти или сребристи букви (без значение от езика) са един от големите хитове. Персонализирайте бижутата, използвайте букви, които означават и символизират нещо за вас. Смело се хвърлете в тази тенденция – така не само ще сте част от течение, което завладя модните подиуми, но и ще покажете личен стил, отношение и история чрез вида си.

Висящи кристални обеци

Полъх на Studio 54, специално за всички парти момичета. Танците са страхотен начин за себеизразяване и забавление, такива са и обеците. Перфектен аксесоар към всяка диско рокля и удобни, но елегантни, зашеметяващи обувки, и имате готова визия за дансинга през есенните вечери.

Златни ключове

Една от любимите ни тенденции за тази есен. Със символизма, който носят, и своите украшения, те лесно се превръщат от ежедневни предмети в бляскави обеци или ефектни колиета. Съчетават се с различни тоалети и стилове, но винаги изпъкват и служат за акцент на вашата визия – нещо, с което да се отличавате. Считаме ги за задължителни и ги поставяме най-отгоре в нашия желан списък.

Перли

Почти няма момент, в който перлите да не присъстват на модния подиум. Този вечен аксесоар е обожаван и предпочитан от почти всяка жена, предаван като семейна ценност поколения наред, символ и синоним на класа, елегантност, стил, аристократичност и женственост. Тази есен, разбира се, те отново са на мода, но в малко по-екстравагантен вид. Било то в по-голям размер или съчетаващи различни стилове, използвани като добавка към обеци и колиета, те си остават незаменима част от нашите кутии за бижута.

Мистични символи

Следвайки тренда, започнат от Gucci, много от дизайнерите заложиха на мистични или дори окултни символи. Можем да ги забележим и при брандове като Dior и Chanel – завладяващи талисмани, слънца, пирадими и други, свързани с различни теории, организации, мистични случки и вярвания.

Това бяха част от най-актуалните тенденции за предстоящия сезон. Ние препоръчваме да се запасите с подходящо количество аксесоари, защото есента обича да е наситена, цветна и пъстра. Вие имате ли си любим аксесоар, без който не можете, или предпочитате да разнообразявате и се съобразявате с настроението си в конкретния момент? Споделете ни в коментарите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара