Мистериозен, романтичен и изключително креативен – дори тези няколко черти, присъщи на Рака, го правят много интересен. Междувременно в него има много невероятни качества, въпреки че повечето от тях са скрити под повърхността.

Кредото на Рака е старание и отговорност

Ракът се отличава с необичаен подход към задълженията си и факта, че не се нуждае от бурно признание за заслугите си – общите постижения на екипа му носят много повече радост!

Освен това, представителите на зодията приемат обещанията си много сериозно и се стараят да спазват сроковете за тяхното изпълнение. Друга необичайна черта на характера на Рака е неговата искрена отдаденост на идеята да промени света към по-добро, включително и сам!

Логиката и креативността на Рака вървят ръка за ръка!

Ракът има живо въображение и е в състояние да приложи идеите си на практика. Той често избира професията на писател, музикант или художник и постига големи успехи в творческата сфера!

Всичко от факта, че Ракът знае как да адаптира своите фантазии към ежедневната реалност и знае как правилно да предаде идеите си на широката публика. Необичайната способност да съчетават света на фантазията с реалността често прави Раците изобретатели и новатори в областта на науката.

Семейството за Рака е всичко

Разбира се, семейните ценности са от голямо значение не само за Рака, но само представителите на тази зодия са в състояние да ги издигнат в култ. Благосъстоянието на близките за Рака е преди всичко останало, той често радва любимите си хора с подаръци и винаги използва местоимението „ние“ по отношение на тези, които обича.

За Рака семейството е жив организъм, отделен свят и цяла Вселена! Той е готов на всякакви жертви в името на мира и благополучието в семейното гнездо. Поради това той често се нарича зависим, стои твърдо и не възнамерява да отслаби семейните връзки за нищо на света.

Ракът умее да избягва проблемите

Отстрани Ракът може да изглежда незабележим и дори отстранен. Той често е лишен от заслужена похвала. Но такава невидимост има и предимство – проблемите сякаш сами заобикалят скромния Рак. Той е предпазлив и има невероятен инстинкт – съзира неприятностите предварително и умело ги избягва, като променя линията си на поведение в правилната посока!

За Рака пестеливостта е пътят към успеха

Завистливите хора често злословят за прекалената пестеливост и дори алчност на Рака, въпреки че всъщност той изобщо не е такъв! Необичайна и много полезна черта на тази зодия е рационалността. Докато останалите се отдават на забавления и харчат трудно спечелените си пари надясно и наляво, Ракът пести това, което има.

При това изобщо не се лишава от развлечения, просто държи благоразумно и мисли за бъдещето!

Всички тези чудесни качества хармонично съжителстват в него, придавайки му специална привлекателност.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара