Астрологичният знак, под който се появяваме на земята, предполага не само да сме отговорни и всеотдайни към задълженията. Той ни направлява как да защитим правото си да реализираме своите мечти. Кои сред тях са изпълними и кога? Анализът на тези въпроси неизбежно преминава през разглеждането на нашите най-чести и ярки съновидения. Те позволяват на вътрешния глас да се яви в ролята на пратеник на бъдещето. Неслучайно в европейските езици думата за мечта и сън е една и съща.

girls-602168_960_720

Родените Овен

Те са амбициозни и борбени. Най-често пренебрегват гласа на интуицията или тълкуват кар- тините както им е изгодно. Ако често насън се борят или воюват, вътрешният глас преду- преждава, че усилията ще са безрезултатни.

Родените Телец

Вие сте в състояние да се възпрете от стартиране на намеренията, ако не разчетете в сънищата си достатъчна подкрепа. Помислете дали именно чувството за несигурност не е знак, че е време за промяна.

Родените Близнаци

Предпочитате да се доверявате на собствените сили и способности, а не на интуицията. Може би защото се страхувате от необяснимото. Не позволявайте предразсъдъците да препречат пътя на мечтите ви.

Родените Рак

Притежавате изключителна интуиция и вярвате в любовта. Знайте, че ако сънувате себе си или друг човек разголен, ще разберете дали и доколко можете да се доверявате на сегашния си партньор.

Родените Лъв

Природата ви е дарила с чудесен инстинкт за самосъхранение. Не се впускайте да анализирате детайлите, оценявайте значението на цялото. Правете всичко със замах, с един удар.

Родените Дева

Ако сънищата ви предричат опасност, това не означава, че мечтите ви ще се провалят. Напротив, колкото по-страшни сюжети сънувате, толкова по-ясно ще разберете какво трябва да правите и кой е неприятелят, който ви пречи да победите.

Родените Везни

При вас сън и реалност се срещат най-плътно. Ако сънувате, че сте на върха на кула и сте обладани от страх, че ще паднете, в никакъв случай не започвайте онова, което сте намислили.

Родените Скорпион

Сънищата разкриват дълбините на душата ви, защото говорят за мечтите ви. Ако сънувате, че наоколо нещо гори или че вие сте сред пламъци, със сигурност безпочвено обвинявате или ревнувате.

Родените Стрелец

В съня ви често се появяват маскирани хора. Това означава, че мечтаете за промени, за нов партньор например, но не смеете да го изречете на глас. Не сте готови да реализирате тази мечта.

Родените Козирог

Опитвате се безуспешно да стигнете до върха на една планина, падате и отново тръгвате нагоре. Този сън ви предупреждава, че сте се подчинили изцяло на задълженията си и не правите онова, което искате. Време е да промените живота си.

Родените Водолей

Виждате се в образа на орел, който прелита над земята. Убедени сте, че дистанцията е важна за обективността. Къщите, дърветата, реките, пътищата дават различни ключове към реалността, но говорят за едно – предизвикват ви към решения.

Родените Риби

Убедени сте, че сънищата имат важно място в живота. Допитвате се и се доверявате на интуицията си. Запомняйте усещането, с което се събуждате. То е достатъчно, за да ви даде верния отговор: дали да действате, или да изчакате.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара