Тайно в себе си поне веднъж всеки си е мечтал да удари джакпота. Да хвърли заровете и да обере голямата печалба. Понякога е по-добре човек да си остане само с мечтите. Бързата и лесна печалба не е за всеки, предупреждават звездите.

Напрежението и натоварването, на които се подлагаме, докато очакваме резултатите от тото или хазарт, могат да имат пагубно въздействие върху здравето на някои от представителите на зодиака.

signs-of-the-zodiac-160494_1280

Овен

Ако веднага не ударите „шестицата”, откажете се. Изтощителното очакване ще провокира главоболие, а дългото упражняване на подобна дейност може да се окаже причина за влошаване на зрението.

Телец

Вие имате лека ръка. Вероятно често се случва да намирате пари на улицата, да печелите от томболи, да пускате печеливш фиш. Проблемът при вас идва след това: какво да правите с парите? Тези притеснения могат да окажат неблагоприятно въздействие върху на кръвообращението.

Близнаци

Предполагам, че рядко се сещате за участие в хазартни занимания. Приемате ги като съпътстващ  високото обществено положение елемент или като демонстрация на възможности, без да разчитате да ви помогнат да заживеете по-добре.

Рак

Тъй като хазартът е пряко свързан с интуицията – отличителна черта на този знак, – представителите на Рак са сред най-често печелещите при подобни игри. По същата причина знаете точно кога да се оттеглите от масата на залаганията.

Лъв

Хазарт и Слънце, планетата, която ви управлява, са обвързани като деня и нощта. Вие сте сред активните участници в игралните зали и домове, но предимно в ролята на управители. Така печелите добре, без да увреждате сериозно здравето си.

Дева

Предпазливостта ви е пословична и това е достатъчно да ви опази от вредното влияние на хазартното поведение. Затова единствено към вас може да се отправи спокойно следната препоръка: ако в рождената ви астрологична карта се появят положения, които предразполагат към хазарт, възползвайте се.

Везни

Вашият знак подготвя отлични обществени личности и не са редки случаите, когато блясъкът на игралните домове неудържимо ви привлича. С разума си предусещате, че е по-безопасно и далеч по-здравословно да печелите от радостта на щастливците. Послушайте го.

Скорпион

Последователността е отличителна черта на вашия характер. И точно това може да ви вкара в капан. Заловите ли се с хазартна дейност, не се знае какво точно ще спечелите първо: много пари или сериозни проблеми в резултат на пристрастяване.

Стрелец

Родените под вашия знак много често са сред печелившите. Те могат да превърнат участието си в хазартните игри в своя професия. Но рискуват никога да не постигнат удовлетворение в интимните връзки.

Козирог

Вие първо очаквате да ви дадат, а след това да предоставите някому или за нещо лични средства. Поради тази презумпция участвате в хазартни или лотарийни игри единствено ако това е част от вашите професионални занимания или е белег за принадлежността ви към определени обществени кръгове.

Водолей

Надбягванията, надпреварата, конкуренцията са все чужди за вас понятия. Ако един Водолей се пристрасти към лотария, тото, хазарт, то това ясно сигнализира, че той има конкретни проблеми с взаимоотношенията и бяга от реалността на своя живот.

Риби

Вие сте убедени, че вродената ви интуиция никога по никакъв повод и от никого не може да бъде излъгана. Затова сте склонни най-често от всички други представители на зодиака да играете и да залагате, след като вече сте загубили. Тази линия на поведение много скоро ще ви създаде реални проблеми със здравето.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара