Змия (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Хората, родени под знака на Змията са дейни и инициативни. Кучето може не винаги да е съгласно с това, но все пак няма да пречи на Змиите. А в много от случаите, стопанинът на годината ще им бъде напълно благожелателен помощник. И затова много от тях през 2018 година ще могат спокойно да завършат започнатото по-рано, ако самите те искат това. А освен това, именно в този период при тях ще се появят възможности да започнат нещо ново, което ще се окаже много важно за техния живот. И единственото което стопанинът на годината ще поиска от Змиите е тяхната безапелационна честност. Тоест, колкото по-значими за тях са ситуациите или обстоятелствата, толкова е по-желателно да изразяват своята човечност и порядъчност, а и реално да ги проявяват.

Здраве/Самочувствие

На първо място Змиите трябва да поставят грижата за своята имунна система. Може да не се съмнявате, че грижата за нея ще ви се върне стократно. И тогава, дори сезонните респираторни инфекции ще ви заобиколят.
Нервната система също трябва да бъде значима зона за прилагане на усилия от страна на Змиите. Емоционалното самочувствие нерядко ще ги кара да изпитват дискомфорт, довеждайки ги до резки промени на настроението, до повишаване на умората и изкарвайки ги от нормалния ритъм на живот. Но ще можете да избегнете тези проблеми или поне да ги сведете до минимум, ако по-малко се товарите физически и прочистите главата си от лошите мисли. Плюс това, не трябва да си отказвате уединение, когато усещате необходимост от това.

Планети и светила

Финанси

През 2018 година доходите на Змиите ще бъдат напълно достатъчни, за да могат те спокойно да преживяват, без страх пред нуждите. Може би парите няма да започнат да се сипят върху тях, но финансовото положение на много от тях осезаемо ще се подобри, сравнено с предишни години.

На добри перспективи, на първо място, могат да разчитат тези представители на знака Змия, които се занимават със собствен бизнес или заемат ръководна длъжност в голям проект. Ако те не се страхуват да бъдат креативни в подхода си при решаването на работните задачи, то това непременно ще се отрази благоприятно върху приходите на организацията, като цяло, а и на личната им заработка.

От друга страна Змиите не трябва да си позволяват неоправдана разточителност, защото финансовите им ресурси ще се изчерпат. Крайно наложително е да спестяват през 2018 година, защото в бъдеще ще бъдат изключително доволни от това.

Кариера

Колкото и да ви се струва чудно, но за Змиите, през 2018 година ще бъдат от полза конфликтите с ръководството. Обърнете внимание, защото е важно: не с колегите или с партньорите, а именно с ръководството. Но това предсказание не трябва да предизвиква лъжливо усещане у Змиите и те да започнат да търсят и да предизвикват спорове с началството. Просто много от тях ще се окажат (и може би дори многократно) в ситуации, когато „големия бос“ ще започне да се опитва да противодейства на начинания, които изглеждат абсолютно перспективни. При това, тези моменти са особено вероятни в първите месеци на годината. И ето тогава има смисъл Змиите да отстояват себе си на всяка цена. Още повече, че в подобна ситуация, често, ще се оказва и някой от колегите.

Отношения

Семейните Змии рискуват да влязат в период на „турбулентност“. Понякога това ще бъдат търкания с половинката, а много често на Змиите ще им се налага да си изясняват отношенията с роднините, предимно с представители на по-старото поколение. Впрочем, нищо трагично няма да се случи по този повод, защото Кучето 03благоразумно ще „гаси“ конфликтите и ще помага на Змиите да намират компромиси и други пътища за мирно разбирателство.

За самотните жени, представителки на знака Змия, съществуват много големи шансове да устроят живота си и да бъдат щастливи. За това ще им помогне тяхното обаяние и женственост. Но те в никакъв случай не трябва да разчитат на искреността на приятелки или просто на познати от женски пол. Затова не трябва да изпадат в никакви откровения и не трябва да търсят съвети! А мъжете Змии, които търсят половинка, могат да не се притесняват от помощта на своите приятели. Но те също могат да очакват неприятности от страна на представителките на слабия пол. Те ще се борят за тяхното внимание, ще се опитват да отмъщават на някого … Изобщо, трябва да се отбележи, че около Змиите през 2018 година ще бушуват много страсти.

Още една опасност, която може да застрашава самотните Змии по пътя към търсенето на спътник/спътница в живота е настойчивото внимание от страна на семейни обожатели и ухажори. Това ще изкарва Змиите от равновесие, те могат да станат раздразнителни и да се затворят в себе си. И в следствие на това, те рискуват да изпуснат потенциални кандидати за сърцето си, и няма да получат нищо в замяна. Още повече, че и околните няма да се стремят да разберат напълно проблемите, а ще обсъждат Змиите, че са хора, които са готови цинично да разрушават семействата на другите.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара