Заек (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

През 2018 година представителите на знака Заек не трябва да се страхуват от „мръсни номера“ от страна на стопанина на годината. Те напълно могат да разчитат на това, че ще успеят да изживеят относително спокойно този период. Още от първия ден на встъпването на Кучето в своите права, Зайците могат да се настроят към позитивно светоусещане, защото представителите на този знак действително ще бъдат защитени от много трудности, с които ще се сблъскат представителите на другите знаци.

Например Зайците се отличават с доверчивост и откритост, а това обикновено им създава проблеми, но през новата годината това няма да е така. Освен това, обикновено се намират доста хора, които се опитват да им влияят, натрапвайки им своята позиция или давайки им съвети, които те не са искали. През 2018 година Зайците ще бъдат надеждно защитени от такъв род въздействия.

Здраве/Самочувствие

Здравето няма да бъде източник на проблеми за Зайците, ако те отчетат няколко момента: първо – те трябва да се пазят от прекалено натоварване на стомаха на червата, които, през този период, ще бъдат тяхното „слабо звено“ на организма. Затова, адекватния рацион на хранене трябва да стане за тях актуален въпрос още от началото на годината.

На второ място, Зайците, през цялото време е желателно да помнят за хигиената. Когато са у дома не ги очакват проблеми, но на други места – кафе, градски транспорт и др, те могат да хванат херпес или нещо по-лошо.

През 2018 година повече Зайци не ги грози стрес. Техните психо емоционални ресурси ще бъдат достатъчни, за да издържат с усмивка ситуациите, в които другите просто отпускат ръце и ще бъдат сдържани и коректни тогава, когато останалите ще бъдат в състояние само да се оплакват. Но, независимо от обстоятелствата, всички Зайци трябва да се стремят именно към такова поведение.

Финанси

Парите, или по-точно техният недостиг, може да стане за Зайците източник на определени проблеми. Стопанинът на годината ще прояви небрежност към този, немаловажен елемент от техния живот. Така че не можете да разчитате на това, че Кучето ще ви позволи да станете милионери. Впрочем, тези, които съумеят да не бъдат разточителни, ще живеят прилично през 2018 година. За основните неща Зайците няма да усетят липса на средства.

Месечни любовни хороскопи 

Кариера

Тези Зайци, които са тясно обвързани с работата си, трябва да се откажат от опитите за сериозни реформи. Но, впрочем, те не трябва да смятат, че това е панацея от възможни затруднения. Например, през първата половина на годината много от тях ще преминат през период на „търкания“ с новия началник. А през втората, те са длъжни да отстояват своя авторитет и правото си да взимат решения.

Някои Зайци през 2018 година ще успеят да се почувстват много по-свободни, отколкото до сега. При тях ще се появят възможности да се занимават с това, което им е по душа. А някои ще успеят да превърнат хобито си в източник на доходи. Или, в краен случай, ще започнат да правят напълно реалистични планове в това направление.

Отношения

Семейните Зайци ще успеят да направят голяма крачка към благополучието. При тях ще се появи възможност, а и желание, отново и отново да преустройват дома си, правейки го по-комфортен и индивидуален. И, ако усилията на жените Зайци в тази посока се възприемат като нещо обикновено и разумно, то много мъже Зайци ще си заслужат славата на уникални „глави“ на семейството и ще станат обект на завист от страна на съвсем чужди жени.

Самотните Зайци могат да разчитат на голямо внимание от страна на противоположния пол. Понякога дори ще се борят за тяхното внимание и благосклонност. Впрочем, самите Зайци няма да бъдат особено радостни от това обстоятелство, защото за тях ще бъде неприятно поставянето на въпроса за това с кого е по-добре да изпият чашка кафе, а на кого да позволят да ги изпрати до дома им … И тези моменти ще станат причина много Зайци да предпочетат да не се възползват от ничие внимание, отколкото да приемат вниманието на много.

Като цяло, на Зайците през 2018 година ще им правят много комплименти, съдържанието на които може да бъде много различно, но независимо от това, те ще успеят да приемат похвалите по свой адрес доста спокойно, а от там – обективно и с особено удоволствие.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара