Земната Свиня симпатизира на Водолеите, на нея са й по душа тези активни, надарени хора, открити за света и тя ще се постарае да не ги разочарова. Покровителката на 2019 година спокойно се отнася към техните ексцентрични лудории, прощава им много от слабостите и необмислените постъпки. Любовният хороскоп обещава удачна година и за самотните Водолеи, и за хората, които са семейни. Представителите на този въздушен знак ги очакват много изненади, те ще бъдат въвлечени във водовъртеж от страсти.

Подкрепата на Земната Свиня ще помогне на Водолеите да се отърват от комплексите и страховете си, свързани с любовните отношения.

Годишни хороскопи

През 2019 година те ще успеят да се убедят в това, че истинското чувство е способно да твори чудеса. Звездите предсказват на представителите на този въздушен знак щастие в личния живот, те ще успеят да избегнат сълзите и разочарованията. Семейните Водолеи ще погледнат по нов начин на отношенията си с половинката, а самотните хора, най-накрая, ще срещнат своята любов.

Любовен хороскоп за жените

В живота на жените Водолеи ще настъпи време, в което ще им върви. Всички събития през годината ще окажат благоприятно влияние върху съдбата им.

Любовният хороскоп не обещава нищо свръхестествено, защото, за представителките на този знак, вълнуващите приключения и ярките събития са обичаен начин на живот. Неомъжените Водолеи ще прекарат чудесно време в компанията на нови познати. При това Земната Свиня не ги кара да правят избор, може да се ограничат с лек флирт. Водолеите, които са семейни, ще получат възможност да си починат от бита. Съпругът ще се постарае да организира семейния живот така, че жената Водолей да може да отделя повече време за почивка и за своите увлечения.

Как да намерим любовта и да сбъднем мечтите си?

Неомъжените жени Водолеи ще получат шанс да устроят своя живот, е, разбира се, някои от тях ще предпочетат свободните отношения. Представителките на този знак не се доверяват твърде на мъжете, страхуват се от предателства, но Земната Свиня ще се постарае да промени тези техни убеждения. Любовта и трепетното отношение на предания обожател ще им помогне да се отърват от страховете и съмненията. Бурен роман ще накара жените Водолеи да забравят за предишните си неуспехи. Любовният хороскоп за 2019 година утвърждава, че най-благоприятният период за изграждане на отношения с противоположния пол е пролетта. Именно тогава, свободните Водолеи ще срещнат достоен мъж и ще намерят семейното щастие.

Укрепване на семейните отношения

Земната Свиня призовава жените Водолеи, при решаване на семейните конфликти, да проявяват своите най-добри качества: мекота и сърдечност. През 2019 година са възможни разправии със съпруга. Любовният хороскоп предупреждава Водолеите, че са възможни дребни разправии с половинката. Причина за това може да бъде желанието на жените непременно да настояват на своето. Ако Водолеите намерят сили в себе си да се вслушват в мнението на мъжа си, ще ги очаква една доста благополучна година. Съпругът ще се постарае да зарадва любимата. Голяма е вероятността да организира романтично пътешествие в края на 2019 година. Децата няма да създават сериозни проблеми и Водолеите могат да бъдат абсолютно спокойни за тях.

Раждане на дете

Жените Водолеи ще се радват да чуят новината за попълване на семейството. Любовният хороскоп за 2019 година намеква за кардинални промени в техния живот. Жените Водолеи, най-накрая ще се успокоят и ще забравят за стремежите си за независимост. Земната Свиня ще се радва да помогне на младите майки, с каквото може. Стабилното финансово положение ще им позволи да планират бременността си без страхове. Отношенията с близките роднини ще се подобрят, те ще се постараят да окуражат Водолеите и да ги заобиколят с грижи и внимание. Опитните майчици ще успеят да съвместят работата с грижата на бебето, а помощта на по-големите деца ще се окаже изключителна.

Любовен хороскоп за мъжете

Звездите предупреждават мъжете Водолеи за възможни трудности в личния живот. Много в любовните отношения ще зависи от тяхната готовност да правят компромиси. Някои Водолеи могат да се отнесат лекомислено към връзката си, като заподозрат избраницата си в несериозност и вятърничавост. А 2019 година е удачно време за сключване на брак, който ще се окаже изключително устойчив. Любовният хороскоп за 2019 година призовава семейните Водолеи да не взимат прибързани решения. Избухливостта и упорития характер могат да подтикнат хората от този знак към разрив, макар възлюбените да не заслужават такова неуважително и пренебрежително отношение.

Търсене на любима

Самотните Водолеи, благодарение на умението си да общуват, няма да останат без внимание от страна на противоположния пол.

Земната Свиня им е приготвила много изненади: нови запознанства, любовни срещи, а също и неочаквана среща с бивша любима. Свободните мъже ще могат да осъществят своя отдавнашна мечта – да се отправят на далечно пътешествие. Съдбоносната среща може да се случи по време на почивката, макар че е възможно запознанство и в кафето, и на улицата. На Водолеите им предстои да решат до колко те са готови да встъпят в сериозни отношения. Любовният хороскоп за 2019 година напомня, че управлението на Земната Свиня е благоприятно време за създаване на семейство.

Семеен хороскоп

Женените мъже Водолеи ще се наложи доста да се потрудят, заради собственото си щастие. Близките ще изискват повече внимание, те ще се нуждаят от помощта на главата на семейството. Особено тревожни ще се окажат летните месеци. На Водолеите ще им се наложи спешно да решават въпроси, свързани с финансови проблеми. В края на годината ще могат да се насладят на дълго очакваната отпуска. Любовният хороскоп за 2019 година обещава интересни пътувания и нови срещи. При това, Земната Свиня ще се отнася доста благосклонно към безобидния флирт, защото Водолеите са способни да устоят пред съблазните. Мъжете само леко ще се отпуснат, те добре осъзнават степента на своята отговорност към семейството.

Продължение на рода

Любовният хороскоп за 2019 година не изключва попълнение в семейството на Водолеите, които мечтаят за наследник. Земната Свиня счита, че на мъжете от този знак им е дошло времето да се установят. Раждането на дете ще помогне на Водолеите да станат по-нежни и търпеливи към околните, на първо място към своите близки. На младите бащи няма да им се наложи да се ядосват за дребни неща, в отношенията с близките, приятелите и колегите ще цари пълно взаимно разбирателство. Водолеите ще могат да отделят достатъчно внимание на новороденото, тяхната помощ ще се окаже много полезна. Съпругата ще оцени по достойнство старанията на „новоизпечения“ татко, а отношенията между съпрузите ще бъдат изпълнени с любов и доверие.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара