През 2019 година, Везните могат напълно да се доверят на подкрепата на Земната Свиня, нейната подкрепа обещава успех и процъфтяване. Представителите на въздушния знак са прекалено внимателни и предпазливи, което често се явява пречка в сърдечните дела. През 2019 година, на Везните ще им върви в любовта, те ще спрат да се съмняват и ще започнат да действат, за да успеят. При това, спонтанните решения ще се окажат най-правилните, отношенията с любимите ще бъдат изпълнени с хармония и взаимно разбирателство.

Любовният хороскоп обещава щастлива година на Везни, очакват ги ярки впечатления. Земната Свиня ще се постарае да намери на свободните Везни достойна партия.

Положението на звездите говори за това, че бракът, сключен през 2019 година, ще бъде устойчив и надежден. Ако Везните не са съзрели за семеен живот, могат просто да се наслаждават на общуването с противоположния пол. Съпружеските двойки ще се заемат с подреждане на бита, отношенията няма да бъдат помрачавани от разправии и скандали.

Годишни хороскопи

Любовен хороскоп за жените Везни

Жените Везни се отличават със своята разсъдителност и благоразумие, те са родени дипломати. Любовният хороскоп за 2019 година препоръчва на Везните да избягват прекалената сериозност. Земната Свиня ще се погрижи за доброто им настроение. На жените няма да им се наложи да тъгуват и преживяват, заради любовни отношения. Свободните момичета ще усетят огромен интерес от страна на противоположния пол още в самото начало на годината. Животът ще бъде изпълнен с радостни събития: нови запознанства, срещи, пътувания. Семейните Везни няма да скучаят в компанията на любимия мъж и децата. Предстоят им приятни ангажименти, свързани с придобиването на недвижим имот и планирането на почивката.

Как да намерите любовта и да сбъднете мечтите си?

Според любовния хороскоп, през 2019 година, неомъжените жени ги очаква изненада – страстен роман. Звездите приканват Везните да станат по-емоционални, не пречи да станат леко „глупави“. Земната Свиня подкрепя общителните, активните хора, тези, които са готови за приключения. Може да си вземете непланиран отпуск и да се отправите на почивка в компанията на приятели. На Везните няма да им се наложи да се тревожат за своето материално благополучие или относно работата си. Земната Свиня ще направи нещата такива, че Везните да могат, колкото е възможно повече, да си почиват и да се веселят. В средата на лятото ще стане ясно, колко силно е влюбен ухажорът. Възможно е на Везните да им предстои скоро да се омъжат и да сменят местожителството си.

Укрепване на семейните отношения

Годината на Земната Свиня е най-подходящото време за разрешаване на спорни ситуации. Семейните двойки ще успеят да изгладят отношенията си, да оставят всички обиди в миналото. Любовният хороскоп за 2019 година обещава на семейните жени Везни приятни занимания. Те с удоволствие ще се заемат с благоустройството на семейното гнездо, възможно е преместване на ново място, което означава, че предстои голям ремонт. През 2019 година, Везните ще открият в себе си източник на вдъхновение и непресъхваща енергия, ще успеят да осъществят всички планирани дела. Съпругът ще бъде надежден помощник в делата. Децата ще ги радват със своето послушание и успехите в училището. Жените ще могат напълно да се отдадат на любимите си дела, а лятото ги очаква удивително пътешествие.

Раждане на деца

Дипломатичните жени Везни ще бъдат твърде загрижени за разрешаването на конфликти между близките им хора и няма да им остане време за тях самите. Земната Свиня ги призовава да забравят за всички грижи и проблеми. Любовният хороскоп за 2019 година прогнозира грандиозни промени в живота на Везните. Жените, родени под този въздушен знак, ще могат да се насладят на радостта от майчинството. Появата на дете ще изпълни живота ви с нови емоции и ярки впечатления. Природната мъдрост няма да изостави Везните, те ще придобият увереност в собствените си сили. В семейните отношения ще се възцари спокойствие, а нежността и вниманието на съпруга ще убедят младата майка в устойчивостта на семейната връзка.

Любовен хороскоп за мъжете Везни

През 2019 година на Везните ще им се наложи да взимат смислени решения. Именно от тяхното настроение ще зависи успешното развитие на любовните връзки. Земната Свиня призовава мъжете да не се разстройват, заради дреболии, но и да не изпускат от вниманието си важните моменти. Ако отношенията с противоположния пол не се „получават“, по-добре е да си вземете почивка за известно време.

Положението на звездите говори за това, че всички спорни ситуации ще се разрешават в полза на Везните. Ергените ще получат шанс да устроят живота си. При това ще вземат доста бързо решение да се обвържат с брак. Семейните Везни ще си организират незабравима почивка, като това ще бъде най-добрата отпуска за последно време.

Търсене на любима

Свободните мъже могат да бъдат спокойни: Земната Свиня ще вземе активно участие в тяхната съдба. На нея й харесват разумните Везни и ще се постарае да изпълни живота им с ярки събития. В началото на годината ергените ще получат възможност малко да си починат в компанията на прекрасни непознати. Любовният хороскоп за 2019 година обещава бързо развитие на отношенията. Силно чувство ще подтикне Везните да направят важна крачка, покупката на дом. Влюбените мъже с ентусиазъм ще се заемат с благоустройството на семейното гнездо. Избраницата ще приеме предложението за брак, но, ако не ви даде ясен отговор, не се разстройвайте. Сватба непременно ще има, просто ще бъде малко по-късно.

Семеен хороскоп

Основният талант на Везни е в способността им да отстъпват и да намират изход, и от най-трудните ситуации. През 2019 година те ще се проявят като внимателни, любящи мъже, готови да се отдадат на женските капризи. Любовният хороскоп за 2019 година обещава на Везните благоприятен период, когато между съпрузите ще се установят топли, доверителни отношения. Съществува опасност мъжете от този въздушен знак да се увлекат прекалено в общуването с приятелите. Нови запознанства и неочаквани срещи заплашват съпружеските отношения. Ще ви се наложи да положите много усилия, за да изгладите отношенията си със съпругата. Най-добрият начин да омилостивите съпругата е романтична среща в любимия ресторант.

Продължение на рода

В живота на мъжете Везни всичко ще се подрежда така, както те са го планирали. Земната Свиня с радост ще се отнесе към техните планове, свързани с раждането на дете. Любовният хороскоп за 2019 година не изключва попълване на семейството. Везните ще вземат активно участие в грижите за детето. Мъжете от този въздушен знак са така активни и подвижни, че изобщо няма да им бъде трудно да настроят графика си според новия режим на живот. Околните, особено съпругата, ще оцени по достойнство усилията им. На Везните им предстои да чуят много комплименти по свой адрес. В службата делата ще се получават така добре, че мъжете могат спокойно да се концентрират върху семейните дела.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара