Пъстрият и закачлив месец март посрещна и предаде своя ентусиазъм и желание за живот на прекрасния и пълен с положителни емоции месец април. Сега представката „по“, заслужено намира уют, разбиране и подслон. По-топло, по-слънчево, по-ветровито и по-свежо ще бъде навън, защото времето необятно, щедро и безусловно ни дава себе си във всички измерения и форми. Ценете го! Избирайте го тук и сега. Изживявайте всяка секунда от него с любов и благодарност. Бъдете добри в делата и мислите си. Прощавайте, забравяйте и избирайте светлината, надеждата и обичта. Април ще ни предложи разнообразие, увереност и повече разбиране, защото каквото е горе-такова е и долу, а планетите щедро ще ни изпращат успех и подкрепа.

Сайтът на астролог Венета Матева

В ретроградно движение на 28-ми април, предстои да навлезе планетата на трансформацията Плутон. Нейното ретроградно движение ще продължи до 6-ти октомври между градусите 26-ти и 24-ти, в знак Козирог. Това ще наложи преразглеждане и търсене на нова гледна точка на общочовешки въпроси в икономически и политически план. На лично ниво е малко вероятно да се усети енергията, като ограничаваща живота ни. По-скоро ще усещаме потребността от промяна, трансформация, приключване и започване на нови дела и отношения.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 20-и април, Слънчицето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Водолеи и Близнаци. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период, родените под втора и трета декада Везни, Рачета и Козирози. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 20-и април,

Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък

в делата на родените в първа декада Телци, Деви и Козирози. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

До 5-и април планетата на комуникациите ще раздава блага и радости на родените в трета декада Риби, Раци, Скорпиони, Козирози и Телци. Те имат шанс да проведат полезни разговори и срещи, които в бъдеще да им донесат добри резултати и лично удовлетворение. В първите 5 дни от месеца внимателни в преговорите и споделянето трябва да бъдат родените в трета декада Деви, Стрелци и Близнаци.

Меркурий между 5-и и 20-и април ще носи вихрушка от информация, новини и възможности на всички Овни, Стрелци, Лъвове, Водолеи и Близнаци. Същите могат да очакват раздвижване в плановете, успешни срещи и получаване на необходима информация. В този период предпазливи в споделянето трябва да бъдат родените под знаците Везни, Козирог и Рак. Възможно е някои срещи да пропаднат, а други съвсем неочаквано да се състоят. Бъдете спокойни, че всичко, което се случва е само във ваша полза.

След 20-ти април

Меркурий ще раздава блага и възможности

на всички Телци, Деви, Козирози, Риби и Раци. Те могат да очакват напредък в делата, отваряне на дълго затворени врати, бизнес възможности и разбирателство в личен план. Радост, любов и разбиране ще изпълват дните на тези знаци. Повече трудности и усилия в този период ще трябва да положат всички Скорпиони, Лъвове и Водолеи. Тях съветвам да бъдат по-търпеливи в търсене на резултати и ако нещо си струва, да положат усилия за да го постигнат.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 15-и април планетата на любовта и хармонията ще раздава успехи и разбирателство на родените във втора и трета декада Овни, Стрелци, Лъвове, Близнаци и Водолеи. Периодът ще им донесе приятни изненади в личен план, хубави емоции, малки подаръци и успешни бизнес сделки.

Повече усилия за разбирателство и хармония в този период трябва да положат родените във втора и трета декада Везни, Козирози и Раци. Тях съветвам да отложат разговорите и решенията в личен план. В бизнес план ще се наложи да проявят търпение, дипломация и повече усилия.

След 15-и април, Венера ще раздава любов

и лекота в плановете на родените в първа и втора декада Телци, Деви, Козирози, Риби и Раци. Те ще бъдат настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство. Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение. Лишени до известна степен от разбиране и подкрепа ще бъдат родените в първа и втора декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи. Тях съветвам да се радват на малките неща и да отложат уреждането на лични отношения за друг период.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс, който до 24-ти април ще пребивава в разнообразния дом на знак Близнаци.

Това положение въпреки всичко казано до момента ще донесе бързо развитие в делата на родените във втора и трета декада Водолеи, Везни, Близнаци, Лъвове и Овни. Обичам да казвам, че най-важното в живота е да има движение и развитие. В добра или негативна посока няма никакво значение, защото неуспехите или успехите определят следващите ни решения и ни учат на опит, който е незаменим. Е, на такава вихрушка от информация, заряд, амбиция, желание, страст и развитие ще се радват изброените знаци. Съобразете се с изброените до момента периоди и действайте. Сега е момента да наберете скорост и да препуснете през задачи и ангажименти. Липса на мотивация и реализация могат да имат родените във втора и трета декада Стрелци, Деви и Риби. Те могат да очакват резултати от започнати дела и им предлагам да се насладят на спокойствие и грижа за себе си.

След 24-и април огненият младеж ще се настани в грижовния дом на знак Рак. Там го очаква повече удобство, отколкото му се иска. Въпреки това тази позиция ще донесе енергия, мотивация и желание за развитие на родените в първа декада Раци, Скорпиони, Риби, Деви и Телци. Времето ще бъде подходящо да довършите стари дела, но защо не и да започнете нови, носещи ви повече радост и удовлетворение. Забавяне в делата могат да очакват родените в първа декада Козирози, Овни и Везни.

На 12-и април ни очаква Новолуние, на 22 градуса, в знак Овен. То ще вдъхнови най-много родените на 13-ти, 14-ти и 15-ти: април, август, декември, февруари и май. Това магично събитие ще ни даде възможност да си пожелаем повече разбиране, любов и топлина във всяко начинание. Бъдете готови да си пожелаете сбъдване на най-съкровените си мечти свързани с личните ви успехи, доказването, намирането на сили за всичко, здравословната амбиция, стремежа към развитие и постоянство.

На 27-ми април, на 7 градуса ще се случи полезното пълнолуние в знак Скорпион. Какво по-хубаво от времето за анализ, почивка и осмисляне на важните неща. Това пълнолуние ще ни даде почва да си дадем сметка за онова, което търсим и към което се стремим в полза на това, което чувстваме в стремежа си да притежаваме.

Така магичен и изпълнен с варианти и възможности, новия месец ще очаква нашите мисли и действия за да го направим специален, значим и смислен.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара