Предстои истински, драматичен, вълнуващ и изпълнен с мистериозност период. На 21-ви ноември, естествено в най-тъмните часове на вечерта, Венера ще навлезе в знак Скорпион и ще остане в неговите покои до 15-ти декември.

Скорпион е знак, владеещ тайните, смъртта, секса, мистиката, привличането, чуждите пари и всичко, което не е видимо с просто око. Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Мисля, че вече за всички стана ясно, колко вълнуващ период предстои.

Сайтът на Венета Матева

Навлизайки тук, Венера ще се наложи да сложи най-плътната и предизвикателна маска. Сега тя няма да иска видимост и трибуна. Ще иска да наблюдава и анализира до най-дълбоката си възможност всичко свързано с това, което носи.

На енергийно ниво при хората ще се усети емоционално затваряне, което може да доведе до мрачни мисли и излишни притеснения. Скорпионската енергия има възможността да минава граници, да вижда това което никой друг не вижда и да усеща предварително задаващата се буря.

Не се страхувайте от нея.

Тя ще ви даде възможност да стигнете по дълбоко в анализа на личните и професионалните си отношения. Ще имате възможност да видите под друг ъгъл това, което ви заобикаля. Възможно е да не ви хареса, но бъдете сигурни, че допълнителната информация е ценна и полезна, независимо какво ще предизвика първоначално тя у нас.

Преминавайки през Скорпион, Венера ще има готовност да се освободи от ненужни чувства, емоции и страхове. Помислете си какво би станало, ако в природата и живота не съществуваше етап на изхвърляне и освобождаване.

Истината е, че знак Скорпион владее темите, които не се коментират, но без тях животът нямаше да бъде възможен. Затова сега бъдете готови да се разделите с ненужните емоции и чувства. След бурята на тяхно място

ще дойде нещо ново, красиво и необходимо.

Следващите 10 дни напрегнатият аспект на Венера с бунтаря Уран ще предизвика желание за разкриване на чувства, емоции и нагласа. Бъдете внимателни, защото с експанзивната енергия на Уран се работи трудно. Нека този аспект бъде полезен за тези, които имат нужда да говорят. Споделянето и диалогът са най-важната фаза в отношенията. Обмислете добре, това което ви тежи и имайте смелостта да го кажете открито. От друга страна, този аспект ще ни кара да бъдем

по-директни и прями,

без да се съобразяваме с мнението на околните. Овладейте това настроение и се стремете да не наранявате хората, които цените и обичате.

В бизнес план аспектът не е подходящ за рискови ситуации и навлизане в сериозни преговори и сделки.

Подкрепа Венера ще получи от мистичния Нептун. От една страна тази комбинация

ще ни донесе повече нежност,

чувственост и желание за духовна близост, но от друга ще ни кара да идеализираме и създаваме мечти.

Нептун в любовен план създава илюзии и ни кара да бягаме от реалността чрез всички възможни начини. Бъдете внимателни и се опитайте възможно най-реално да преценявате ситуации, факти и хора, но ако не успеете след месец красивият филм ще свърши, а светлините в киносалона

ще ви върнат в действителността.

Периодът ще се отрази положително и възстановяващо за всички водни знаци – Скорпиони, Раци и Риби. На напредък и добри новини ще се радват представителите с асцендент Скорпион.

Желая Ви силна интуиция, смелост и здраве!

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара