Зодиакалният знак Близнаци е склонен към промяна, което показва, че в този период чувствата по-скоро ще бъдат леки и повърхностни, бързо възникващи и променящи се, ще се проявяват като необходимост от емоционален опит, склонност към нови изживявания. Това разположение на Венера често дава измяна и невярност, желание за нов опит в любовта, способност на бързи и кратки връзки.

Силните чувства не са характерни.

При това разположение Венера гостува на Меркурий, затова е възможен известен рационализъм в любовта. По-скоро ще ви се иска да бъдете обичани, а не самите вие да обичате. Ще изпитвате влечение към партньор, който е интересен, жив и общува с лекота.
Възможно е да имате няколко любовника/любовници наведнъж и желание постоянно да сменяте партньора/ката.

Може да изпитате любов към някой роднина или човек от близкото обкръжение.

Месечни хороскопи

Венера в Близнаци предполага разнообразие в любовта и обществените връзки, жажда за събития и любопитство към хората. Предпочитани са остроумните и красноречивите, любовните игри, извън семейните връзки, млад партньор във вече настъпилата старост.

Хората се нуждаят от свобода на придвижване, отделят много време за обществени дела и удоволствия. Искат да усетят всичко и навсякъде.

В любовта ви привличат повече хумора и интелекта

на любимия човек, отколкото физическите данни. Харесвате партньори, които са интелектуални и ви карат да се чувствате неуверени, да не знаете какво точно да очаквате.

Скучно ви е, ако не ви задават въпроси, ако партньорът/партньорката не се променят. За да се чувствате щастливи, трябва да разговаряте с любимия човек, да разменяте мисли, да се разхождате заедно или да правите нещата заедно, заедно да учите нови неща. Обичате да имате много приятели и от двата пола. Обичате да флиртувате.

Жените при Венера в Близнаци

Когато Венера е в Близнаци, жените „обичат с ушите си“, защото за тях е важно да им говорят за чувствата си, а и те също ще говорят за своите. Ако не са разказали за чувствата си, все едно не са изпитали емоция. И при тези разговори, когато Венера е в Близнаци, жените казват колко далече са готови да стигнат. Обичат да говорят за чувствата си, без това да е подробен анализ, а просто дискусия или бърборене. Тези разговори, по-скоро, са форма на почивка.

За какъв мъж си мечтаят жените, когато Венера е в Близнаци? Да е мобилен, да има чувство за хумор, да е весел и енергичен. Мъжът непременно трябва да се интересува от живота на жената, от нейното настроение, да й звъни често и постоянно да мисли за нея. Да й прави комплименти! Тя иска да получава подаръци, очаква изненади. Повече я възбуждат разговорите за секс, отколкото самото действие.

През този период жените са контактни, ценят своя ум и съобразителност, добре общуват с братята и сестрите си, със съседите и близкото обкръжение. Лесно се запознават, дори на улицата. Не обичат да си стоят у дома, обичат да флиртуват, дори в интернет.

Обичат разнообразието и интересните отношения. Срещите трябва да бъдат интересни, необичайни, неочаквани и динамични.

Добре се ориентират при покупката на вещи за бита, знаят кое е изгодно.

Често се разсейват и се отклоняват от целите си, за тях е много трудно да завършат нещо до край.

Мъжете при Венера в Близнаци 

Когато Венера е в Близнаци, мъжете обичат логиката и анализите, а също и интелектуалните игри. Обикновено са напълно доволни от ума си. Привличат ги непредсказуемите и любознателните представителки на нежния пол. И още: за мъжете е важно жените да бъдат загадъчни и неразбираеми. Считат, че по-важни са мислите и интелектуалните интереси на жените, отколкото външността. Високо ценят уменията за общуване, взаимното разбирателство, оптимизма и чувството за хумор.

Жените, които добре шофират значително „повишават цената си“ в очите на мъжете. В същото време се дразнят от глупостта и бавните реакции.

При Венера в Близнаци, мъжете се привличат от ръцете и устните на жените. Те трябва да бъдат добре поддържани.  Привличат ги ръце с тънки и дълги пръсти, с красив маникюр, с множество украшения – пръстени, гривни. Устните трябва да бъдат добре подчертани, да не са ярки, но с блясък. Мъжете се привличат от изразителните жестове с ръцете, живия маниер на разговор, бързата реч. Харесва им когато жената носи очила, ползва постоянно мобилен телефон. Обръщат внимание на детайлите – чанта, часовник, колан.

Стимулират се сексуално от разветите от вятъра коси, дългите шалове, шапките с голяма периферия, обувките с висок ток.

В този период, мъжете изпитват нужда от разнообразие и нови стимули, което често води до краткотрайни отношения с жените. Ценят съобразителните и остроумни дами. Обичат да споделят впечатленията и мислите си. Но понякога така се увличат от анализирането на своите чувства и отношения, че започват да се лутат в романтичните си потребности, желания и сексуална идентификация. Мъжете обичат да правят впечатление с многото си връзки. Разбират от изкуство, умеят да ценят красотата и стила, а също и научните идеи. Знаят много за храната, дрехите, забавленията, усвояват лесно чужди езици. Те не са сантиментални, но са невероятно обаятелни, макар че може да залитнат към ярко изразяване на скептицизъм.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара