Независимо какво работим и каква професионална позиция заемаме, всеки от нас има характерен стил на изява. Между този стил и начина, по който прекарваме времето за отдих и разтоварване, има невидима, но здрава връзка – и двете състояния са подвластни на нашите звездни положения, придобити в момента на раждането. И тъй, каква почивка да изберем според звездите, планетите и най-вече позицията на Слънцето?

Овен

 • Активната природа на родените под този знак се стреми към разнообразие и екстремност дори и в почивката. Овните релаксират най-добре, когато покоряват планински върхове или порят морските вълни със сърф.

Телец

 • Историята и миналото на страната, в която са родени, е една от темите, която искрено вълнува родените под знака. За нея те рядко отделят време през напрегнатия делник, но са в състояние да посветят цялата ваканция на обиколка по исторически забележителности.

Близнаци

 • Представителите на този въздушен знак намират смисъл в летуване далеч от мястото, където живеят. Непознатите страни и земи, особено ако никой от тяхното обкръжение до този момент не ги е посетил, са истински акумулатор на енергия.

Рак

 • За тях е важно да се движат, да пътуват, но да не се срещат с много хора. Затова е добре да предпочетат безлюдни места или да тръгнат сами на пътешествие.

Лъв

 • Не е възможно представителите на знака да надвият природата си по време на отпуска. Чувстват се най-добре сред шумен, денонощен купон в елитен курорт.

Дева

 • Представителите на този знак вероятно ще се опитат да изпълнят в краткия отпускарски период своите мечти, които са ги поддържали през годината. Еднакво добре им се отразява отдихът на планина и на море.

Везни

 • Красивите вещи са сред страстите на Везните. Те са убедени, че могат да съчетаят отпуска си с идеята да открият нещо ценно за своята колекция.

Скорпион

 • За тях е важно да изчезнат от погледа на онези, с които работят през годината. Затова девизът „Колкото по-далеч…“ е оправдан. Но Скорпионът иска и да бъде оставен на спокойствие. Не е чудно, че дори близките му няма да знаят до последния момент къде ще прекара ваканцията си.

Стрелец

 • Наложително за представителите на този знак е да трупат по време на отдиха си нови знания. Те са сред най-запалените почитатели на туристически обиколки, включващи световноизвестни галерии и други културни забележителности.

Козирог

 • Ако е възможно само да се говори за пътувания, но не и да се пътува, то първи ще приложат тази идея в практиката именно родените под знака на Козирог. Трудно се адаптират към чужда обстановка, затова предпочитат да си построят дом на морето, отколкото да изкарат седмица в хотел.

Водолей

 • За представителите на този знак ваканцията е времето, в което смятат, че биха могли да свършат повече работа, отколкото през останалия период от годината. Чувстват се отпочинали, стига да се занимават с нещо, което не е част от всекидневието им.

Риби

 • Родените под знака знаят как да накарат другите да се съобразят с техните желания и винаги намират начин да постигнат целта си – добре подбрана, без оглед на разходите почивка. Важно за тях е и да не са сами.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара