На 15-ти август 2020 г., ще настъпи периода на Ретрограден Уран, който ще продължи до 14-ти януари 2021 г., в знак Телец между градусите 10 и 6.

В компанията на ретрограден Сатурн, Плутон, Юпитер и Нептун се присъединява бунтаря и революционер Уран. Уран управлява знак Водолей. Уран е външна и обща планета, която престоява в знак около 7 години, а пълната и обиколка през хороскопа е 84 години.

Знак Телец управлява всичко наречено „Мое“ – материални блага, пари, вещи, ценностна система, собственост и собственото ни тяло. Уран е планетата на революцията, промените и новостите. В знак Телец планетата се предполага да внесе иновации и промяна във всички сфери, които управлява знака.

Какво обаче се случва,

когато планетата става ретроградна и спре своето естествено движение напред?

Всички сме имали периоди, в които ни се струва, че нищо не се случва и движи с темпото, което искаме. И това може наистина да е така, но всъщност трябва да приемам хаоса в тези периоди като нова възможност и шанс да се сбъдне нещо по-добро. В такива ситуации имаме две възможности. Да чакаме търпеливо и внимателно, да анализираме заниманията и отношенията си или да бъдем гневни и сърдити на случващото се. Винаги имаме избор, който подрежда пъзела на живота ни, бавно старателно и методично.

Вярвайте, че ако нещо се забавя или пропада,

то трябва да намери своята нова форма. Ако ви е липсвала идея какво да направите със спестените пари, сега е моментът да се появи идея и възможност за инвестиция. Ако ви е трудно да спестявате сега, очаквайте да съберете воля и постоянство и да организирате спестяванията си по-добре от разходите. Ако сте изпитвали хаос в подредбата на ценностната си система, сега е моментът да подредите ъгълчетата в душата и сърцето си. Сега е моментът да създадете нови навици за хранене и спорт. Времето е подходящо за промяна на визия и среда на живот. Потърсете нова компания и хора със сходни интереси, с които забавно и

градивно да прекарвате времето си.

От негативна гледна точка ретроградното движение на планетата може да внесе смут, ярост и неочаквано поведение, поради факта, че графика ни със задачи изостава и се променя неочаквано. Ако сте започнали промени и сега имате колебания дали са правилни, се опитайте да разгледате пътя си сами и от нова гледна точка.

Не обвинявайте никой за нищо.

Енергията на знак Водолей е обновяваща и креативна. Използвайте я осъзнато и я приложете там, където до момента са ви липсвали смелост, импулс и желание за промяна.

Енергията на ретроградната фаза ще бъде най-силно усетена от родените в първа декада Телци, Козирози, Рак, Риби и Деви. Доверете се на идеите, които ви връхлитат и им отдайте заслужено внимание. Не се излагайте на

рискови занимания и спортове.

Родените в първа декада Скорпиони, Водолеи и Лъвове – съветвам да не се ядосват на дребни недоразумения, а да се опитат да намерят различен и нов поглед върху делата си.
Ретроградното движение на планетата няма да внесе объркване и хаос на родените с ретрограден Уран в собствената им карта. Те се отличават с качества като търпение, уникалност и съпричастност към проблемите на другите.

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара