Ура! Край на ретроградния Меркурий! Кои зодии ще имат най-голям късмет

В утрото на 2-ри януари, планетата на комуникациите Меркурий, се измъква от лапите на ретроградното си движение и бавно, но сигурно се отправя на пътуване в знак Стрелец.

Напомням, че ретроградното движение на планетата започна на 13-и декември 2023 г. и е време да приключи.

Това е възможно да е объркало плановете ни, да е забавило резултати, да е затворило врати и да ни е срещнало със стари познати.

В първите 3 дни на Новата година, планетата е в почивка и обмисля предстоящото си пътешествие на небето. Тук на Земята тези дни не са подходящи за стартиране на нови начинания и отношения. Използвайте времето за структуриране и анализ на плановете. Бъдете внимателни при пътувания и избягвайте рискови начинания.

Сайтът на астролог Венета Матева

Каквото и да е забъркал ретроградният Меркурий, след 4-ти януари следва

повече яснота, отворени врати и разрешени казуси.

Вече бъдете спокойни да пазарувате техника, да ремонтирате автомобила си, да подписвате нови договори, да извършвате медицински изследвания, да финализирате бизнес сделки, да търсите яснота в личните отношения, да резервирате пътуване, да инвестирате и да планувате естетична процедура. Директното движение на планетата няма да ни пречи да сбъдваме мечтите си и няма да спъва търсените резултати. Ще ни се случва онова, което заслужаваме, а Меркурий ще се грижи да имаме новини, движение и информация.

До 14-и януари, неговата разходка ще се случва в просторния дом на знак Стрелец. Изберете времето да начертаете своите планове и да погледнете на тях с позитивно отношение и оптимизъм. Стрелецът е оазис на вярата и е готов щедро да я вложи във всяка мисъл, проект и хрумване.

На късмет, щастие и попътен вятър ще се радват

най-много родените в трета декада Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Те могат да очакват до 14-и януари развитие в плановете, ползотворна информация и напредък.

Пред избори и нови решения ще бъдат поставени родените в трета декада Близнаци, Деви и Риби. Те трябва да бъдат мъдри и уверени в онова, което избират.

Желая полезен и градивен период на всички.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

ОЩЕ ОТ шесто чувство

Абонамент