На 3-ти януари, планетата на любовта и хармонията Венера ще премине в кралството на знак Водолей и ще остане в неговите покои до 27-и януари.

Започва вълшебно, забавно и интригуващо пътуване!

Принцесата на зодиака, подобно на Алиса, ще се потопи в страната на чудесата и ще се чувства далеч по-щастлива, свободна и спокойна отколкото през последния един месец. Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта, парите и бизнес отношенията.

През последния един месец, Венера премина през училището в знак Козирог. Беше мъдра, организирана, подредена, практична и ангажирана с въвеждането на ред и структура в областите, които управлява. Е, време е за повече почивка.

Сега, Венера във Водолей ще успее да се измъкне от лапите и зоркия поглед на мъдрия учител Сатурн, ще бъде свободна да види живота си от друга гледна точка и най-вече да почувства себе си в цялата подреденост на вселената. Знак Водолей вижда голямата картина, без да отделя внимание на детайлите, които понякога няма нужда да виждаме.

Енергията на знак Водолей се свързва с бъдещето, свободата, иновациите, рекламата, медиите, фантазиите и всичко, което е неизмеримо, голямо и необятно. На земно ниво тази енергия ще се усеща като голяма глътка чист въздух, прохладен душ и излизане от рамката на правилата и нормите.

Сайтът на астролог Венета Матева 

През последния месец всички ние бяхме ангажирани в това да напишем и подготвим за сцена собствената си пиеса и сега ще трябва да седнем в публиката и да се насладим да творението си. Спокойно! Ще има време за генерална репетиция, на която от първи ред ще може да видите, поправите или промените сценария. Не пропускайте нищо – декори, костюми, музика, светлина и роли, защото сега от вас зависи какво ще представите пред публиката си съвсем скоро. Сега е момента да помислите финално за заглавие на вашата пиеса и нека тя сбъдне всяка една плахо промъкваща се мечта в съзнанието ви.

Бъдете открити, споделяйте, мечтайте,

пожелавайте си и преследвайте мечтите си. Никой и нищо няма да ни пречи да вдигнем глава и да видим любовта си, бизнес отношенията си, радостта, красотата и истински важните за нас неща, така както наистина искаме.

Въпреки това, не започвайте нови дела и не поемайте важни ангажименти до 20-и януари. Дотогава Меркурий е ретрограден, а Марс още няма сили да ви носи бързо реализиране на плановете и успехите.

Между 18-и и 23-ти януари, Венера ще има приятелска среща със старейшината Сатурн. Лечебно и поучително този разговор между планетите ще ни носи усещане за подкрепа в плановете, енергия за действие, креативни идеи, добра стратегия и мъдри желания. Използвайте дните около Новолунието на 21-ви януари във Водолей да си поставите

нови цели и сбъднати мечти.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни.

Повече усилия по завършване на постановката ще имат родените под знак Лъв, Скорпион и Телец. Бъдете упорити и не се отказвайте.

Струва си победата!

Стрелците и Овните ще имат решение на застинали във времето бизнес отношения. В личен план ги очакват приятни изненади и топли моменти.

На Рибите и Козирозите, това положение на Венера ще донесе спокойствие, хармония и надежди за сбъднати мечти.

Раците и Девите могат да очакват нови идеи за промяна в личен и професионален план. На тях Венера ще донесе разнообразие, динамика и желание за излизане от рутината.

Желая на всички щедър на добрини период!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара