От 23-и юни, планетата на любовта и хармонията Венера, с приповдигнато настроение навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговия забавен дом до 18-и юли.

Тя изобразява женската енергия, красотата, хармонията, привличането, любовта, партньорството, насладата, парите и бизнес отношенията. Сигурно забелязвате тази нежна планета колко градивно се вплита в голяма част от живота ни и носи онова усещане за топлина и значимост. В женската карта тя показва каква енергия носи жената, а в мъжката от какви жени се привлича мъжа.

Сайтът на астролог Венета Матева

В следващите 25 дни Венера с лека душа и свободен дух ще се разхожда в знак Близнаци. Тъй като Венера е важна в емоционален и материален план ще разгледам и двете тенденции чрез нашето ежедневие, бит и усещане за стабилност.

В материален план Венера управлява парите, вещите, стандарта на живот, дипломацията и бизнес отношенията. Положението ѝ в знак Близнаци е белязано с любопитство, търсене на информация, общуване и търсене на нови пътища за развитие. Използвайте това време да осъществите необходимите срещи и разговори с партньори и колеги.

Ако Венера представлява бизнеса, то знак Близнаци описва

всички начини на свързване и общуване между хората.

Бъдете открити и споделяйте идеите си. Потърсете стари познати, с които можете да направите нещо заедно. Търсете информация, четете, слушайте, доверявайте се и споделяйте проблеми. Времето ще предлага възможности на тези, които ги търсят.

В емоционален план Венера ще се забавлява истински в знак Близнаци. Ако в знак Телец тя се вълнува от сериозните чувства и личните завоевания, тук в новия си дом ще бъде удовлетворена от разнообразие, леки отношения и повече намигвания. Ще ни бъде приятно да общуваме на всякакви теми и ще се радваме на споделеното време заедно. Палавото настроение на Венера и влечението ѝ към флирта ще донесе повече кислород на връзките ни и отношенията в бизнес и личен план.

Използвайте тази енергия за да постигате повече като на шега, това което сте смятали за немислимо и недостъпно. Сега повече врати ще бъдат отворени и повече сърца ще очакват вашето „Добро утро“ и „Лека нощ“. Подайте си ръка и изберете свързването макар и онлайн, пред това да бъдете сами. И не забравяйте, че всички ние сме свързани, а любовта и добрината са заразни.

Между 29-и юни и 3-и юли, очаквайте информация от започнати в миналото дела и отношения. Положителния аспект между Меркурий и Сатурн ще дава отговори и заслужени резултати. Ще имаме повече яснота, посока и отговори. В същото време Нептун с напрегнат аспект към Меркурий, ще ни приканва да бъдем разумни и да избираме фактите пред интуицията си.

Най-привилегировани от гостуването на Венера в Близнаци ще бъдат въздушните знаци –

Водолей, Близнаци и Везни.

Те могат да очакват повече информация и развитие на делата.

Радост и успехи този транзит на Венера ще носи и на всички Овни и Лъвове. Те могат смело да продължат по пътя си с подкрепата на късмета.

Телците ще се радват на нови срещи и запознанства.

На Раците се дава време да проведат важните си срещи и разговори и да се подготвят за положителни отговори в личен и професионален план.

На Козирозите и Скорпионите, това пътуване на Венера няма да донесе сътресения. Те трябва да бъдат спокойни, избирайки любими занимания и приятна компания.

Внимателни и търпеливи в този период трябва да бъдат Стрелците, Рибите и Девите. За тях периодът не е подходящ за важни срещи и разговори. Възможно е да се чувстват неразбрани и неудовлетворени от резултатите.

Желая ви виртуозен период, носещ много лични и професионални успехи!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара