Очарователната двойка Венера и Марс, които от месец водят своя вълнуващ танц ще започнат своето пътуване през знак Водолей. Този магичен момент ще се случи на 6-и март и ще продължи различно време за двамата партньори.

През последния месец гостуването на Марс и Венера в знак Козирог ни донесе ограничения и лишения. Изправи ни пред избор да съхраним себе си пред това да бъдем свободни. Накара ни да спазваме правила, инструкции и да бъдем отговорни към действията си. Причината за това беше срещата на планетите с Плутон в знак Козирог. Пречупени и по-мъдри ни предстои да продължим по пътя си с нова енергия, която ще ни донесе повече спокойствие и лекота чрез знак Водолей.

Сайтът на астролог Венета Матева

Гледам към това пътуване, като надежда за повече разбирателство, топлина, подкрепа и диалог между желая и мога, искам и трябва, война и мир, компромис и разбиране. Дано!

Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта, парите и бизнес отношенията. Знак Водолей вижда голямата картина, без да отделя внимание на детайлите, които понякога няма нужда да виждаме. Енергията му се свързва с бъдещето, свободата, иновациите, рекламата, медиите, фантазиите и всичко, което е неизмеримо, голямо и необятно. На земно ниво тази енергия ще се усеща като голяма глътка чист въздух, прохладен душ и излизане от рамката на правилата и нормите. Бъдете открити, споделяйте, мечтайте, пожелавайте си и преследвайте мечтите си. Никой и нищо няма да ни пречи да вдигнем глава и да видим любовта си, бизнес отношенията си, радостта, красотата и истински важните за нас неща, така както наистина искаме.

Марс е планетата, която ни дава енергия, заряд и желание за живот. Тя е тази, която ни впуска в преживявания, тази която ни кара да ставаме сутрин и тази, която ни кара да се борим. Тя е страст, успех и победа. Марс е действие във всеки един смисъл. Действие, което ни кара да бъдем можещи, знаещи и успешни. Чрез нея реализираме планове, справяме се с трудностите и предизвикателствата в живота си и не на последно място чрез нея се съхраняваме и оцеляваме.

В дома на знак Водолей няма правила, задължения и ограничения. Това е най-широко отворения дом готов да посрещне всеки гост с радост. Тук Марс ще бъде свободен и спокоен. Тази позиция на планетата през следващия месец и половина ще ни донесе надежда и успокоение. Знак Водолей се свързва със свободата, иновациите, идеите и приятелите. С енергията на знак Водолей се вижда голямата картина и се мисли за бъдещите планове. С новото положение на Марс ще имаме възможност да бъдем повече оптимисти, да плануваме, да творим и бъдем креативни. Насочете енергията на Марс в откриване и вяра в талантите си. Сега е момента да отделите време на любимите неща, за които времето все не е стигало. Всеки ден е нова възможност да направим себе си и хората около вас по-щастливи. Вярвайте в себе си! Обичайте и никога не съжалявайте за споделените чувства.

До 24-и март, двойката ще има напрегнат аспект с планетата Уран. Това може да доведе до ограничения и ниска мотивация за развитие и растеж. Ще имаме нужда от промяна, но е възможно да не изпитваме готовност да я направим. Използвайте времето за последни щрихи, анализ на детайлите и поправка на грешките. Не спирайте да вървите в избраната посока, а само направете последни корекции на плановете си.

Между 24-и март и 6-и април двамата партньори ще се изправят пред важна среща с планетата Сатурн. Бъдете подготвени за нея. Венера добронамерено ще бърза пред Марс и ще омайва Сатурн за благотворно виждане с нейния любим Марс. И така на 5-и април ще се случи точния съвпад между двете планети. Мъдрия Сатурн ще посрещне в своята компания забързания и готов за действия Марс. Това ще доведе до важни и основополагащи идеи, планове и решения. Ще е време за нов поглед към бъдещите задачи и създаване на нова действителност, в която да преобладава единство, цялост, обич и разбиране. В бизнес план очаквайте предложения и нови оферти за развитие. В личен план е възможно картите на бъдат сложени на масата и да се наложи диалог, споделяне и общи решения.

Венера първа ще напусне знака на 6-и април, а Марс ще има работа в него до 15-и април. След тези дати двамата ще се отправят на приказно пътуване в знак Риби.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни.

Повече усилия ще имат родените под знак Лъв, Скорпион и Телец. Бъдете упорити и не се отказвайте. Струва си победата!

Стрелците и Овните ще имат решение на застинали във времето бизнес отношения. В личен план ги очакват приятни изненади и топли моменти.

На Рибите и Козирозите това положение на Венера ще донесе спокойствие, хармония и надежди за сбъднати мечти.

Раците и Девите могат да очакват нови идеи за промяна в личен и професионален план. На тях Венера ще донесе разнообразие, динамика и желание за излизане от рутината.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара