Десет минути преди да настъпи 15-ти февруари, Меркурий ще започне своето гостуване в просторния и красив дом на знак Водолей, оставайки в него до 11-ти март.

Меркурий е лична и най-близката до Слънцето планета. Тя е силата и енергията, която ни свързва чрез общуване, споделяне, предаване и приемане на информация, учене, пътуване и личностно развитие. Движи се бързо, обича хората, любопитна е, харесва движението и не спира да развива себе си, търсейки постоянно нещо ново. Природата на Меркурий се отразява като в огледало тук на земята и ни предава своето настроение чрез мисли, дела и идеи.

Време е за нови идеи, създаване на планове и свобода в тяхното развитие.

През последния месец ретроградното движение на планетата, донесе повече хаос, налагане на ограничения, липса на разбиране, потребност от ревизия и застинали проекти и преговори.

Предстои месец, в който застоят ще бъде заменен с движение, казаното с дела, скуката с идея, погледът с усмивка, разговорът с решение и анализът със стратегия. Такъв е Меркурий във Водолей –

свеж, оптимистичен, обединяващ и разгръщаш.

Очаквайте повече свобода в мисли, думи и дела. Сега ще оживеят и ще дадат своите резултати проведените в миналото разговори и срещи. Информацията ще достига бързо и ще се радва подкрепа, съмишленици и бъдещи планове. Време е за стартиране на проекти, развиване на реклама и нови творчески идеи.

Сайтът на астролог Венета Матева

До 25-ти февруари, Меркурий ще има приятелски разговор с Юпитер, но в същото време конфликт с Уран. Тази планетна ситуация ще ни накара да търсим, желаем и мечтаем. Сякаш вътрешната ни потребност да напуснем рамката си, ще бъде по-силна от това да останем в зоната си на комфорт. Конфликтът с Уран ще положи на изпитание нашата увереност и желание за промяна. Време е да търсим нещо по-добро за себе си. Топлото рамо на Юпитер ще ни дава вяра, топлина и подкрепа да търсим растеж и развитие в професионален и личен план. Меркурий в знак Водолей е

носител на вдъхновение и новаторски идеи.

Оставете се на тази комбинация и създавайте – планове, мечти и чудеса. За вас и за света! Смело, лудо и уверено.

Между 25-ти февруари и 3-ти март, Меркурий ще навлезе в полезна и градивна среща с мъдрия Сатурн. Тя ще подреди, структурира и организира всичките ви щури идеи, грандиозни планове и разпилени мисли. Разчитайте на този период да облечете във форма планове и мечти. Периодът е прекрасен за стартиране на бизнес проекти, договорни отношения и лични връзки.

Вихрушка от новини и случки

могат да очакват знаците – Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей. Те могат да очакват раздвижване в делата и успех в срещите и разговорите.

Родените под знак Телец, Лъв и Скорпион трябва да бъдат пестеливи в споделянето и подредени в делата си. Доверете се на търпението и не се отказвайте от целите си.

Козирозите ще имат времето, концентрацията и спокойствието да довършат започнатите дела.

Рибите е време да се подготвят за предстоящи важни срещи и разговори, които имат огромен шанс да бъдат успешни и късметлии.

Раците и Девите няма за какво да се притесняват. Те ще имат необходимото време, сили и възможности да довършат започнатите си дела, а защо не и да започнат нови.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара