След уютното пребиваване на Меркурий в знак Везни, от 6-ти ноември ще му се наложи да навлезе в дълбоките води на знак Скорпион, където ще остане до 24-ти ноември.

След аналитичния и градивен период на Меркурий в знак Везни, гарниран с ретроградно движение в знака, предстои истините да излязат на светло.

Дойде времето за анализ, равносметка и изводи. Новата позиция на Меркурий ще наложи дълбок анализ и трансформация на фактите до момента. Енергията на знак Скорпион не се задоволява с текущите срещи, телефонните разговори, благите усмивки и финалните ръкостискания.

Настъпва времето през тази година, което ще ни наложи своята дълбока мисъл, аналитичност и може би критичност. Възможно е да усетите нуждата за оттегляне и затваряне в собственото си пространство. Ще имате нужда повече да мислите, отколкото да действате и това е необходимо.

Сайтът на астролог Венета Матева

Не си представяйте, че до края на месеца ще изпитвате скука и отегчение. Меркурий ще срещне по пътя си Марс и Слънцето, но освен това компания ще му предложат мистичния Нептун и непокорния Уран.

В следващите 10 дни Меркурий ще направи напрегнат аспект с Уран. Това ще ни накара да бързаме и да бъдем нетърпеливи. Възможни са прибързани действия и търсене на истина. Бъдете внимателни шофьори и съобразителни пешеходци.

До 12-ти ноември Меркурий ще бъде близо до Марс. Меркурий ще ни даде сили и енергия за кратко да се разкрием, да говорим и да търсим своята правда. Възможно е на повърхността да излязат

отдавна чакани тайни и горчиви истини.

Ако имате какво да криете, добре го скрийте, като внимавате с кого общувате и споделяте живота си. В бизнес план тази комбинация ще предразполага към тайни дела и налага да бъдем внимателни при подписване на договори и влизане в нови бизнес и лични отношения.

Почти целият престой на Меркурий в Скорпион ще бъде подкрепен от хармоничния аспект с планетата Нептун. Той ще донесе облекчение и разбиране на случващото се. Разбирането няма да е много логическо, но на духовно ниво ще ни успокои и ще ни прегърне. Нептун носи енергия, която предразполага към оттегляне. Не злоупотребявайте с алкохола!J В този период се отдайте на йога, медитация и спа процедури.

Положението на Меркурий в знак Скорпион ще се отрази най-добре на всички Раци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби и на хората с асцендент Скорпион и Телец. Те ще се почувстват

по-сигурни и готови да бъдат себе си.

Бъдете честни, защото искреността ви сега ще донесе истинска, любов, емоционална сигурност и лично удовлетворение.

Предпазливи в преговорите трябва да бъдат Телци, Лъвове и Водолеи. Те могат да срещат неразбиране и противоречия в бизнес и личен план.

Хубав, топъл и светъл период желая на всички!

Бъдете здрави и благословени.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара