Транзитен Марс в Козирог – да станем отговорни!

На 24-и януари огненият младеж Марс ще премине в подредения и строг дом на знак Козирог и ще остане в него до 6-и март.

Марс е планетата, носител на енергия, идеи, действия и активност. В последния месец и половина той беше гост в знак Стрелец, където се радва на повече авантюристичен дух, желание за приключения и невинна безгрижност. Съвсем подходящо в началото на новата година той ни донесе лъч светлина, топлина и надежда, че предстои нещо по-хубаво и щастливо в живота ни. Експанзията на непокорното момче в знак Стрелец със сигурност не е останала незабелязана. Тя очаквано е носела повече мечти, занимания с няколко неща едновременно, желание за изява и развитие, позитивизъм и страст.

Сайтът на астролог Венета Матева

Нека съдържанието на тази цветност, красота и хармония сложат рамка и придобият своя по-дълбок и сериозен смисъл. В знак Козирог Марс ще се наложи да порасне и осмисли настоящето и бъдещето си. Времето ще изиска от нас отговорно отношение, структура, стратегия и съобразяване с правила.

Дойде времето, в което да бъдем повече отговорни пред поставените цели и задачи. Това разположение на Марс е изключително полезно за подреждане на делата и създаване на план за действие. Тези, на които им липсва концентрация и подреденост ще могат по-бързо и ясно да подредят делата си по приоритет и значимост. Тези, които по-принцип са подредени и отговорни към задълженията си, съветвам в този период да обърнат внимание на заниманията си, като изключат от ежедневието си незначителни дела и задължения. Само от вас зависи, дали ще имате време за значими неща или ще продължите да се занимавате със задължения, които може да делегирате на някой друг.

Венера ще е ретроградна до края на месеца, а Меркурий ще е ретрограден до 5-и февруари. До тогава времето е подходящо за анализ на текущите задължения, а не за активни действия!

Между 3-и и 10-и февруари Марс го очаква приятен и приятелски разговор с Уран. Очаквайте от него нови идеи, план за тяхното постигане и желание за действие. Какво по-хубаво от това. В този период бъдете наблюдателни към онова, което ви се случва. Възможно е да срещнете хора, които не сте виждали отдавна или ще сте изненадани от обажданията и предложенията, които получавате. Сякаш живота ще се раздвижи и ще ни предостави своите възможности съвсем искрено и добронамерено. Време е да подкараме автомобила на живота си и да се движим към мечтаната ни дестинация.

Между 24-и февруари и 6-и март предстои Марс да се присъедини в компанията на Плутон и Венера. Техния смислен разговор ще ни даде ползотворно време да действаме с обич и разбиране. Периодът е подходящ за стартиране на бизнес начинания, ползотворни срещи, разговори и проекти. Плутон в тази компания ще помага на двамата партньори да сбъдват планове и мечти в абсолютен синхрон и подкрепа помежду си. Доверете се на това време и бъдете активни в делата си. Заниманията стартирани в този период имат огромен шанс да се радват на успех.

Най-силно и бързо енергията ще бъде усетена от родените в земни знаци – Козирог, Дева и Телец. Родените с асцендент Козирог и Рак ще усетят прилив на позитивна енергия и заряд.

Родените под знак Скорпион и Риби ще имат подкрепа в делата.

Представителите на знак Овен, Везни и Рак трябва да действат внимателно и задължително да преценяват риска в личен и професионален план.

Стрелците е Водолеите ще се радват на спокойствие и попътен вятър в делата.

Лъвовете и Близнаците трябва да бъдат по-уверени в себе си и да следват начертаните си планове. Няма реална причина да бъдат притеснени. Гледайте философски на случващото се и продължете да вървите по избрания път.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

Абонамент