Тигър (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Можем да кажем с радост, че през 2017 година на Тигрите ще им провърви доста. Повечето ключови моменти ще се случат именно в разглеждания период и може би ще изменят живота им към по-добро. Но, за да не изхвърлите късмета си на боклука, ще бъде нужно да се трудите упорито, а не да седите със скръстени ръце.

tiger-48301_960_720

Още в самото начало на годината ще забележите, че хората имат нужда от вас. Ще имате предложения за съвместна дейност или почивка. Това ще ви позволи да станете разпознаваеми хора и да заемете доста авторитетна позиция в обществото.

Астролозите предупреждават за опасност в някоя от сферите на живота, затова се постарайте да не се увличате твърде по едно или друго занимание. Тигрите трябва да се научат да разпределят хармонично своето време и само тогава ще успеят във всичко, без да вредят на себе си и на околните. Що се отнася до любовната сфера, то тук се очаква всичко да бъде спокойно.

Хороскоп за жените Тигър

Жените, родени под този знак, винаги се отличават с импулсивност и бързина. През 2017 година ще се наложи леко да възпрат тази активност и да действат обмислено. За да избегнете неприятните последици се постарайте отрано да моделирате ситуацията, “проиграйте” много и различни ситуации и така, като цяло, ще бъдете готови за всичко.

Младите момичета най-накрая ще срещнат онзи единствения, с когото ще поискат да създадат семейство. Що се отнася за вече омъжените дами, то те трябва да да отделят повече внимание на мъжа си, а и на децата. Вашите близки ще се нуждаят от помощта ви всяка минута.

Хороскоп  2017 за мъжете Тигър

Бъдете готови за това, че през 2017 година ще ви предложат да заемете отговорен пост. Началството отдавна се вглежда във вас и вижда, че работите активно. За да не изпуснете успеха, продължавайте да се трудите в същото темпо и съвсем скоро ще се окажете в удобното кресло на ръководител.

Страхотно е, че в любовната сфера мъжете Тигри ще усетят сладкия вкус на победата. Жената, към която отдавна се стремите, най-накрая ще ви обърне внимание. Не изпускайте този шанс.

Любовен хороскоп

Тигрите още в самото начало на 2017 година ще почувстват невероятно желание за саморазвитие и за започване на мащабна обществена дейност. Затова за партньорите на Тигрите няма да остава свободно време. Постарайте се леко да усмирите ревността си, защото рискувате още през пролетта да останете без любимия си човек, на никой не му харесва да бъде игнориран.

На свой ред представителите на този знак ще бъдат поддатливи на интриги и мимолетни връзки. Подобни „забежки“ няма да навредят особено на семейството, но е по-добре да се постараете да не попадате в такива нелепи ситуации. Що се отнася до самотните Тигри, то те също няма да преживяват излишно заради това, че не могат да си намерят своя половинка.

Кариерен хороскоп

В годината на Петела Тигрите без усилие ще се справят с всяко изпитание, свързано с професионалната дейност. Работоспособността ви ще е на максимално ниво.

Подобна целеустременост ще доведе до решаване на най-сложните задачи, плюс това успехът няма да оставя представителите на този знак продължително време.

Не изпускайте шанса си да блеснете с таланта си на дипломати, който през тази година ще бъде особено ярък. Това ще ви позволи да създадете бизнес в области, където е необходимо постоянно да общувате с хора и да водите преговори за относително важни договори.

tiger-2099826_960_720

Финансов хороскоп

Тигрите много обичат парите, затова с настъпването на годината на Петела те ще се постараят да намерят допълнителен източник на доходи. За постигане на финансово благополучие вие може да започнете да действате противозаконно, което в бъдеще ще ви доведе до много проблеми. Не поемайте необмислени рискове, за да избегнете усложненията.

Затова пък Тигрите се нуждаят от съзнателен риск, това не само им е необходимо, но и полезно през 2017. Звездите предсказват успех във финансовите дела именно на това поприще. Играйте на лотария, участвайте в игри на късмета, правете залагания – непременно ще ви провърви. Ако решите да вземете кредит, то преди това добре помислете ще успеете ли ежемесечно да внасяте нужната сума.

Здравен хороскоп

2017 година ще се различава от предишните с това, че Тигрите най-накрая ще се замислят за своето здраве. Още в края на февруари – началото на март представителите на този знак ще срещна човек, който ще ги накара кардинално да преосмислят своите вредни навици и да се отърват от тях (или ще претърпят неочаквано произшествие).

В летниия период трябва да обърнете внимание на пикочо-половата система, защото може да ви създаде проблеми. Възможно е обостряне на хронично заболяване на пикочния мехур или поява на камъни в бъбреците. Само не се увличайте по медикаменти, за да не възникнат проблеми с черния дроб.

Хороскоп за знаците

Тигър – Овен

Существува огромна вероятност Овните да постигнат дълго очакваното изкачване по кариерната стълбица. Истината е, че това предложение може да не е точно това, което сте очаквали. Възможно е да се наложи да смените дейността си и дори местожителството. Преди да приемете съдбоносното решение се вслушайте във вътрешния си глас, посъветвайте се с близките си. През 2017 година се постарайте да не бъдете агресивни, иначе тази агрессия съвсем скоро ще се върне към вас с тройна сила.

Тигър – Телец

Звездите знаят, че вие обичате да рискувате и да вървите устремно, но през 2017 година трябва леко да намалите ентусиазма си и да се замислите за своето бъдеще. Не трябва да действате необмислено, защото това може да ви доведе до големи финансови проблеми. И репутацията на Телците ще бъде съществено подронена. Ще бъде добре, ако в решаващия момент до вас се окаже близък човек и ви подскаже верния път.

Тигър – Близнаци

Искате да живеете без ядове и да не познавате финансовите трудности? Тогава упорито работете в това направление. През 2017 година всяко обстоятелство ще ви бъде от полза. Важното е да не се разсейвате със сплетни и интриги, които ще ви заобикалят в плътен кръг. Петелът иска да ви предпази – не се доверявайте на никого! Възможно е дори стари познати да искат да ви злепоставят.

Тигър – Рак

Годината на Огнения Петел ще даде на Раците голям прилив на енергия, самоувереност и палавост. Вие постоянно ще бъдете в приповдигнато настроение, което ще ви позволи да не обръщате внимание на дребните неуспехи, а упорито да се движите към поставените си цели. В това Раците дори ще спечелят пред другите знаци – към тях Петелът ще бъде доста благосклонен. Единствените съблазни, с които ще се сблъскат представителите на този знак,ще се окажат развлеченията. Вас буквално ще ви тегли към празненства и желание да не правите нищо.

Тигър – Лъв

Независимо от това, че Петелът е домошар, Лъвовете няма да се заседяват у дома. Очакват ги приятни и увлекателни пътувания. Те могат да бъдат служебни или по лични причини. Не съжалявайте за това, че пътуванията ще накарат вашите колеги да ви забравят или да си мислят, че много си почивате. Обратно, те ще започнат да ви уважават повече за вашата работоспособност. Звездите съветват Лъвовете по-малко да рискуват в службата и да не правят необмислени действия.

Тигър – Дева

Девите ще бъдат успешни в кариерата си. Началството ще ви цени, заради труда ви и вероятно ще ви предложи повишение. Ако вие отдавна мечтаете да смените местоработата си, то през 2017 година отпада напълно шанса да реализирате това. През пролетта астролозите ви съветват да обърнете внимание на организма си. Когато се почувствате уморени и апатични, бързо отложете всичко и си починете малко.

Тигър – Везни

През 2017 година много от представителите на Везни ще усещат върху себе си вниманието на представителите на противоположния пол. Това не само ще повиши самооценката на Везните, но и ще им помогне да постигнат добро финансово състояние. Може би в средата на годината ще се запознаете с покровител, който ще устрои живота ви по най-добрия начин. Макар Везните да нямат проблем с парите, звездите все пак ги предупреждават да не правят необмислени харчения.

Тигър – Скорпион

Не трябва да дълго да отбелязвате празниците, добре е бързо да се връщате към делата си за насъщния. Петелът ще оцени това и ще ви награди с щедри подаръци. За тези Скорпиони, чиято работа е свързана с командировки, 2017 година е приготовила маса увлекателни и продуктивни пътувания. Що се отнася до семейните дела, то ще се наложи да се доверите на своята половинка – просто няма да ви стига времето за всичко.

Тигър – Стрелец

Астролозите съветват Стрелците в годината на Петела да не оставят любимото си занимание. Ако имате някакво хоби или увлечение, то съществува голяма вероятност точно през 2017 година то да ви донесе стабилен доход. Разбира се, сумата няма да бъде голяма, но допълнителните средства още никому не са навредили.

Тигър – Козирог

Козирозите трябва да простят всички обиди и да се помирят с приятелите, които отдавна „са си отишли“ от живота им. Може би думите, казани в спор, са причинили вреда на човека, но той вече е готов да ви прости, само очаква първата ваша крачка. Не е лесно да се признае вина, но вие дори не си представяте какво усещане ще изпитате след помирението.

Тигър – Водолей

Вие толкова сте се уморили в предишната година, че трябва непременно да си починете. Не игнорирайте желанията си – релакс някъде на топло място още на никого не е омръзнал. Обратното, след това пътуване Водолеите ще бъдат изпълнени със сила за нови постижения. Финансовото положение обещава да не е много стабилно, но затова пък доходно. Затова Водолеите могат да си позволят да пътуват.

Тигър – Риби

Представителите на този знак през 2017 година трябва да се снишат. Не взимайте решения твърде бързо, не отговаряйте веднага на зададени въпроси, не се доверявайте на нови познати. Имайте повече търпение, помнете, ще дойде време и вие ще получите наградата си за изчаквателната позиция.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара