Хората, които са родени под знака Телец, са подчинени на земната стихия, затова за тях са характерни премерените решения, те внимателно премислят всяка своя крачка.

Но и приятелското рамо на Земната Свиня ще приемат със задоволство. Звездите прогнозират приятни събития в живота на Телците през цялата 2019 година. Всички начинания на тези спокойни и надеждни хора ще бъдат с благоприятен изход. В любовните отношения ще се проявят като чувствителни и романтични партньори.
Земната Свиня е оптимистично настроена към промените, винаги е готова за компромиси. През 2019 година Телците ще успеят да се отпуснат и да дадат воля на чувствата си.

Годишни хороскопи

Свинята ще се постарае да изглади разправиите и конфликтите. Тя категорично не приема разводите и разделите. Семейните двойки могат да се насладят на семейното си щастие. Свободните Телци ще си намерят достоен спътник в живота. Съгласно любовният хороскоп, 2019 година ще премине в атмосфера на взаимно доверие и уважение.

Любовен хороскоп за 2019 година за жените Телци

Покровителството на Земната Свиня обещава на жените Телци благополучие и щастие в личния живот. Възможни са някои промени към по-добро, а негативните моменти ще успеят да избегнат. Основният проблем на жените Телци през 2019 година е сдържаността им, неумението да демонстрират своите чувства. Звездите съветват тези разумни жени да станат по-открити и общителни. В любовните отношения е важно да умеете да изразявате своята страст и привързаност към партньора. Според любовният хороскоп голяма е вероятността самотните Телци да сключат брак. Омъжените жени ще успеят да удържат семейната лодка „на вода“, ще им стигнат търпението и силите да изгладят всички конфликти.

Как да намерите любовта и да сбъднете мечтите си?

Земната Свиня благоприятства влюбените, затова ще се постарае да направи всичко възможно, за да могат свободните Телци да намерят своята съдба. Разбира се, че неомъжените жени трябва да променят обичайните си маниери при общуването с мъжете. Тяхната хладина, недоверие и сдържаност ще попречи на развитието на отношенията. Обратно, позитивното настроение ще помогне на жените да изградят личния си живот. Заслужава си да проявят повече внимание към ухажорите, в това число и към бившите. Струва ни се, че стари чувства могат да избухнат отново, с пълна сила, през 2019 година. Любовният хороскоп обещава на свободните жени Телци ярки отношения, които в скоро време ще прераснат в брак.

Укрепване на семейните отношения

Покровителката на 2019 година обича хората, които са практични и са готови да работят много за благото на семейството.

Земната Свиня високо цени добросъвестността и желанието за домакинстване на жените от този знак, подкрепя всички техни начинания, помага при решаването на битовите въпроси. Призовава Телците по-често да проявяват своята женственост и сексуалност. Романтичното настроение ще бъде от полза за добрите семейни отношения. Доброто материално положение ще им позволи да не се ограничават при харченията, в това число и за почивка. Любовният хороскоп за 2019 година съветва Телците да прекарват колкото е възможно повече време със съпруга и децата. Съвместната почивка, неделните ходения на кино и излизането сред природата ще укрепят по най-добрия начин семейството.

Раждането на деца

За жените Телци, които са семейни, добросърдечната Свиня е приготвила приятна изненада – раждането на дете. Хороскопът обръща внимание на това, че появата на дете ще укрепи семейния съюз. Любовният хороскоп за 2019 година свидетелства за приятни промени в живота на Телците. Грижата за детето ще отвлече вниманието на жените от дребните проблеми, те ще се научат повече да се доверяват на своите усещания. Особена радостна суматоха, свързана с бебето, ще изпитат опитните майчици. Появата на още един член на семейството ще сплоти всички деца, ще увеличи чувството им за отговорност. Те с огромно удоволствие ще се грижат за братчето или сестричката.

Любовен хороскоп за 2019 година за мъжете Телци

Цялата 2019 година, мъжете, родени под знака Телец, ще прекарат в службата.

Напрегнатият график няма да им остави надежда за продължителна почивка. Затова пък, стабилното финансово положение ще им позволи да изпълняват всякакви капризи ва прекрасните дами. Истината е, че практичните Телци не са настроени да харчат пари за глупости. Усърдната Свиня ще се разпореди разумно с техните средства, ще предвиди покупката на дом.

Любовният хороскоп за 2019 година прогнозира, с голяма доза вероятност, попълване на семейството. Затова придобиването на просторно жилище ще им дойде много добре. Самотните Телци, дори и да не сключат брак, ще започнат активно да планират това събитие.

Търсене на любима

Контактната и весела Свиня е настроена за общуване, затова на самотните мъже Телци няма да им се наложи да полагат големи усилия, за да направят нови запознанства. Любовният хороскоп за 2019 година им обещава наситен личен живот. Единствено е необходимо да намерите свободно време, за да общувате с жени, но заради любовта може да пожертвате работата. Но трябва да бъдете готови и за неуспехи, защото Земната Свиня е доста любвеобилна натура. Не всяко запознанство ще прерасне в устойчив брак. Романтично пътуване ще ви помогне спокойно да направите своя избор, да не се увличате по излишната суетност. Силните чувства със сигурност ще доведат Телците до олтара.

Семеен хороскоп

Семейният живот на Телците през 2019 година ще бъде доста спокоен, ако самите мъже не дадат повод за сериозен скандал. Представителите на този земен знак са твърде заети със своята работа и й отделят прекалено много време. Домашните могат да имат претенции към трудолюбивите мъже, защото съпругата и децата се нуждаят от неговото внимание. Земната Свиня ще се постарае да предпази Телците от сериозни проблеми, а с дребните семейни неприятности те сами ще могат да се справят. Любовният хороскоп призовава мъжете от този знак да намерят време за общуване с близките си. През 2019 година ще се появи чудесна възможност да си починат в обкръжението на семейството, като особено благоприятен период за това е края на лятото.

Продължение на рода

Спокойните и разумни Телци може да се стреснат от известието за попълване на семейството. Земната Свиня ще направи всички възможно, за да може промените да бъдат за добро. Звездите обещават успехи в работата и кариерно израстване. Сериозните и отговорни мъже ще направят всичко възможно, за да подобрят финансовото положение на своето семейство. Дребните спорове със съпругата и конфликтите в службата ще останат в миналото. Любовният хороскоп за 2019 година уверява, че появата на наследник ще изпълни живота на Телците с нов смисъл. Младите бащи ще успеят да осъществят всички свои амбициозни планове. Разбира се, че грижите за бебето ще им отнеме много сили и енергия, но тези грижи носят само радост.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара