На 21-ви декември точно в 18:00 часа Слънцето влиза в знак Козирог и ще остане в неговия подреден дом до началото на 20-и януари 2022 г.

Това е едно от най-желаните и очаквани слънца през годината. Козирог владее времето от календара с най-топлите празници, носещи уют, хармония и надежда за чудеса. Въпреки зимното време, Слънцето в знак Козирог ни носи усещане за край, равносметка и в същото време ни дава шепа вяра и много надежда за началото на новата година. Това време е началото на нещо ново и вълнуващо, носещо повече от всякога надежда и вяра.

Сайтът на астролог Венета Матева

Козирог управлява времето, кармата, законите, правилата, инструкциите, брака, реда, дисциплината и отговорността. В Астрологията на него е повелено кралството на най-сериозния, отговорен и амбициозен дом – 10. Това е най-високата точка в хороскопа, още наречена MC. Това е върхът на нашите професионални амбиции и мястото на нашата стълба в обществото. Знакът управляващ това място и планетите тук във всеки индивидуален хороскоп разказват какъв е нашият идеал за успех. Какво е важно за нас и по какъв начин можем да го постигнем.

Енергията на знака е сложна, дълбока и донякъде студена. Козирог се управлява от планетата господар на кармата – Сатурн. Той не харесва емоционални слабости и не си позволява да бъде губещ. Животното Козирог е грациозно, упорито, целеустремено и неуморно. В пътя си към успеха то успява да покори най-високите и трудно достъпни планини с огромна воля и желание за успех.

Харесвам енергията на знак Козирог, на първо място защото тя е истинска. Тук няма да намерите скрити планове, премълчани думи, фалшиви усмивки, мързел и лъжа. Хората с планети, Луна, асцендент или Слънце в Козирог са честни, открити и реалисти. Трудно допускат хора до себе си и още по-трудно наричат някой приятел. Трябват им много време и ситуации, които да докоснат сърцето им. Пътят до сърцето на един Козирог не е лесен, но си заслужава да се преборите с неговата хладна усмивка, пренебрежителен поглед и мълчание. Струва си да опитате, защото ще бъдете възнаградени с едно истинско приятелство, едно голямо сърце и много топли спомени. Не се сърдете ако козирога забрави да ви поздрави за празник или личен повод, той е бил в поредното си покоряване на връх и просто е забравил не за вас, а за онзи повод, който за вас е изключително важен. Бъдете сигурни, че той няма никога да ви предаде или излъже, а това мисля е най-важното в едно приятелство.

Съветвам ви да обръщате повече внимание на дребните радости в живота. Времето лети, а работа винаги ще има. Разполагате с един живот и заслужавате лично време, спокойствие  и безброй красиви спомени.

Тази година Слънцето ще бъде посрещнато в знак Козирог само от потайния Плутон, който от години по това време очаква слънцето да му донесе светлина в плановете и да утеши тревогите му. Бунтарят Уран също ще донесе подкрепа на слънцето, като му вдъхне желание за промяна и отправяне в нови хоризонти. Компанията обещава подкрепа и късмет на родените в първа и втора декада Козирози, Телци и Деви, а родените в трета декада ще се радват на нови възможности и предоставени шансове.

В следващия месец съветвам представителите на зодия Рак, Овен и Везни да бъдат въздържани от крайни решения и остри завои. Същите е желателно добре да планират ходовете си и да рискуват умерено и разумно. Почивката е препоръчителна!

Рибките и Скорпионите имат възможността да берат плодовете на труда си или да откриват нови възможности за реализация и сбъднати мечти.

Всички останали знаци ще се радват на хармония и лично удовлетворение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара