Впоследните минути на 20-и април, Слънцето прекрачва прага в знак Телец и ще остане в неговото царство до 21-и май. Влизайки тук, Слънцето осмисля нашите ценности и дава светлина на всички сфери, които управлява знак Телец.

Предстои месец в който е подходящо да направим анализ на онова, което притежаваме в материален и духовен аспект. Знак Телец отговаря за нашата ценността система и онова което е важно за нас. Какво ценим и как се отнасяме към вещите си и парите, които печелим с труда си. Сега е моментът да обмислим и ако е необходимо да ревизираме и поправим отношението си по тези теми.

Какво притежаваме в себе си

като потенциал? Дали, увлечени от темпото на живота, не сме пропуснали най-смислените си мечти и планове? Какво притежаваме в материален план? Дали нямаме всичко, за което сме мечтали и продължаваме да преследваме нечии чужди цели и мечти.

Сайтът на астролог Венета Матева

Между 1-и и 6-и май, Слънцето ще срещне Уран. Използвайте това време за да потърсите нови пътеки, които да ви изведат на собствения ви път. Не се отказвайте. Бъдете креативни и се опитайте да пуснете старите си модели на поведение. Възможности има за всеки, който ги търси. Ако харчите много си помислете дали не е подходящо точно сега да спестявате по малко всеки ден. Понякога големите неща се случват бавно и изискват вашето постоянство и упоритост.

На 30-и април предстои новолуние в знак Телец, което ще даде възможност за реализиране на желанията свързани с темите на знака.

Харесвам енергията на знак Телец, защото съдържа в себе си огромна доза уют и топлина. Зодия, Луна, асцендент или други лични планети в знак Телец дават на притежателя им способността да съчетават изискан стил, вкус и усещане за хармония. Това са хората, които разбират от вкусна храна в неповторима атмосфера с дъх на лукс, блясък и комфорт. Започвайки от стил на обличане до начин на подреждане на масата, при тях

всичко говори за изтънчен вкус.

Това са хората, които отлично знаят как да правят пари и как да се отнасят към тях с уважение. Обичат комфорта, който често граничи с мързелуване и умение да се почива. Точно това е чара на тази зодия, защото в компанията на един Телец винаги можеш да намериш онзи остров, на който да се скриеш в търсене на спокойствие, лекота и разбиране. Парче торта и голямо капучино с пухкава бяла пяна в компанията на един Телец може да преобърне целия ви ден, като ви зареди със сили и позитивна енергия. Възхищавам се на съчетанието между упоритост и инат на тази зодия. Това са хората, които трудно взимат решение, но взели го един път никога не се връщат назад.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодия Телец, Козирог и Дева. На прилив на енергия и повече късмет ще се радват хората, родени с Асцендент Телец и Скорпион. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Лекота и успех могат да очакват всички Раци и Риби.

За Овните и Близнаците, предстои спокоен и хармоничен период.

Търпение и оптимизъм, това Слънце ще изиска от Везните и Стрелците. Те трябва да бъдат упорити и последователни в делата си.

В този период с намалени сили и настроение ще бъдат представителите на знаците – Лъв, Скорпион и Водолей. Те трябва повече да почиват и да не се натоварват с допълнителни ангажименти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара