Слънце в Риби – време за духовно израстване и емоционално обновяване

На 18-ти февруари, Слънцето напуска увеселителния парк в дома на знак Водолей и се посвещава на гостуване в нежния и спокоен дом на знак Риби, до 20-ти март.

Знак Риби управлява най-мистичното и загадъчно място в астрологичното колело – 12-и дом, който се свързва с нашите страхове, тайни, чувства, емоции, фобии, интуиция и духовност. Харесвам енергията на знак Риби, защото е фина, нежна и безусловна.

Символ на науката Кабала е дървото на живота, което е жив модел на енергиите във Вселената. Короната на дървото или най-високата сфера в него се отрежда на планетата Нептун, която управлява знак Риби. Това е висшата енергия и безусловна любов, която човек трябва да постигне в живота си чрез осъзнаване, разбиране, приемане и смирение.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Хората, родени под знак Риби са чувствителни, интуитивни и харизматични. Те са хората, на които може да се доверите и потърсите съвет. Няма да има нужда от много обяснения, защото те умеят бързо да разбират, усещат и чувстват това, което носите в сърцето си. Ще получите съвет, който ще съчетава в себе си практичност, искреност, съчувствие и интуиция, която ще ви помогне да видите ситуацията от друг ъгъл.

През следващия месец слънцето в знак Риби ще получи подкрепа от Уран в знак Телец и Плутон в знак Козирог. Този добър разговор между планетите ще ни даде

повече воля, постоянство и амбиция,

но в същото време ще запази желанието за хармония между нас и околния свят. Ще имаме така желаното новаторско мислене и желание за промяна на рутината и навиците, с които сме свикнали. И този път ще го правим с такт, желание да не нараняваме в преследване на собствените си цели и силна интуиция, която някак съвсем естествено ще отговаря на всичките ни въпроси. Срещата на Слънцето с Нептун ще ни донесе желание за духовно израстване и емоционално обновяване. Е, ще си струва.

Това гостуване на Слънцето ще донесе хубави емоции и незабравими мигове на родените под знаците Рак, Риби, Скорпион, Телец и Козирог.

Очаквайте лекота и топлинка в плановете.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знаците Дева, Стрелец и Близнаци.

Желая на рождениците една здрава, щастлива и вдъхновяваща нова соларна година.

Бъдете всички – здрави, спокойни, успешни и обичани.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

ОЩЕ ОТ шесто чувство

Абонамент